***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Aralık 2009 Perşembe

“Gazino Bülbülü” adlı oyun sahnelendi…


Keşan Belediyesi kültür etkinlikleri çerçevesinde 23 Aralık 2009 Çarşamba günü akşamı Keşan’a gelen Abdullah Şahin Tiyatrosu “Gazino Bülbülü” adlı oyunu sergiledi.
Saat 19.30’da Kültür Merkezi’nde sergilenen oyunu Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Cemil Kılavuz, Feyzi Engin ile encümen üyesi Ercan Ersoylu, Keşan Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Başol ve yaklaşık 280 tiyatro sever izledi.
Abdullah Şahin, Ferdi Atuner, Fulden Akyürek, Muhlis Asan, Ortans Kıvanç,Pekcan Türkeş, Atilla Mete, Fatih Kurt ve Hülya Şen ile Umut Akyürek’in rol aldığı oyunda, çapkın olan Doğan adlı bir erkeğin eşini başka bir hanımla aldatmak isterken başından geçen ilginç olayalr mizahi bir şekilde izleyicilere sunuldu.
Umut Akyürek’te zaman zaman bir Gazino havası verilen oyunda güzel sesi ile izleyenlere güzel bir müzik ziyafeti de çekti.
Oyunun sonunda sahneye çıkan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, bu güzel oyun nedeniyle tüm oyuncuları kutlayarak tiyatro adına Umut Akyürek’e bir buket çiçek hediye ederek “Keşan Belediyesi olarak sanata her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Bu güzel ekibi de sergiledikleri bu harika oyun için kutluyorum. Bizleri bu akşam yalnız bırakmayan hemşerilerime de selam ve saygılarımı sunuyorum “dedi.
Abdullah Şahin’da, kendilerini bir kez daha Keşanlı tiyatro severlerle buluşturan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür etti.
İzleyenler de böyle güzel bir oyunu kendilerine izletme imkanı sunan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür ettiler.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...