***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

24 Aralık 2009 Perşembe

ALPULLU’DA ÖRNEK ÇALIŞMA…


Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski İlçesine bağlı Alpullu Beldesi’nde, tarihi Gülbahçe Camii’nin çevre düzenlemesinde, Belediye, Mahalle Muhtarlığı ve hayırsever bir vatandaş ortaklaşa katkıda bulunarak örnek bir çalışma gerçekleştirdiler.
Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun, Belediye Fen İşleri ekibi, Gülbahçe Mahallesi Muhtarı Saim Sancar ve hayırsever vatandaş Mehmet Şencan’ın ortaklaşa katkıda bulunarak gerçekleştirdikleri Alpullu Gülbahçe Camiinin, bahçe duvarları onarıldı, bozuk kaldırım taşları yenilendi ve çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlandı.
Belediye Başkanı Ahmet Durgun, Gülbahçe Mahallesi Muhtarı Saim Sancar’a, hayırsever vatandaş Mehmet Şencan’a, Cami İmamları Ramazan Gülseren ve Hakan Ayer’e, Alpullu halkından İlhami Alkan’a, Mustafa Akın’a, Mehmet Tamur’a, Süleyman Büyük’e, Kemal Çolak’a ve Ahmet Yavuz’a, bu özverili ve fedakârca çalışmalarından dolayı Alpullu halkı adına teşekkür etti.
Durgun, Belediye’nin Belde’de, Muhtarlıklar ile ve Halkla beraber bundan sonra ki çalışmaları da her zaman devam edecektir.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...