***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

23 Aralık 2009 Çarşamba

Personel Taşımacılığında Yeni Dönem


Çorlu Belediye Meclisinin, Aralık ayı olağan toplantısında T-S-J plakalı araçlarla ilgili yeni yönetmelik kabul edildi. 2010 yılında uygulamaya konulacak yönetmelikle ilgili hazırlıklar Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapıldı.
İşyerleri ve fabrikalara servis hizmeti sağlayan firmaların çalışmalarının daha iyi denetlenebilmesi amacıyla evrakları tam olan firmalara özel izin kartları veriliyor. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler ve Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde servis firmalarının araçlarında personel servislerinin ön camında izin belgesinin bulunup bulunmadığı kontrol edilecek. Personel servis izin belgesi olmadan çalışan firmalara da cezai müeyyide uygulanacak.
Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Çorlu’da personel taşımacılığı yapan firmalar teslim edilmek üzere 650 adet izin belgesi bastırdı. Yeni yönetmeliğin uygulamaya konulmasının ardından ilk başvuruları yapan Mustafa Filiz ve Cevad Sevim’e, izin belgelerini Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan teslim etti. Yeni uygulamanın hayırlı olması dileğinde bulunan Baysan, “Yeni yönetmelik sayesinde Çorlu’da okul servisleri standartlara uygun olarak çalışacaktır. Firmaların çalışmaları da titiz bir şekilde denetlenecektir. Servis hizmetleri daha iyi yürütüleceği gibi işçiler de işyerleri ve fabrikalara daha güvenli bir ortamda gidip geleceklerdir.”diye konuştu.
Toplantıda hazır bulunan Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, “Türkiye’de ilk defa Çorlu’da başlatılan bu uygulamanın içinde yer almaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Çorlu’da personel servis hizmetleri daha kaliteli ve titiz bir şekilde yürütülecektir.”diye konuştu.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...