***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

23 Aralık 2009 Çarşamba

Keşan Belediyesi’nin Tenis ve Yağlı Boya Resim Kursu çalışmaları devam ediyor.





Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Tenis ve Yağlı Boya Resim Kursu çalışmaları devam ediyor.

TENİS KURSU
Çalıştırıcılığını Yalçın Cambaz’ın yaptığı Tenis Kursu Salı ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki gün süre ile Keşan Belediyesi Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürüyor.
Saat 18.30-20.00 arası sürdürülen çalışmalara yaklaşık 15 kursiyer katılıyor. Kursiyerler, sevdikleri Tenis Sporunu yaz aylarında yapabildiklerini belirterek “Keşan Belediyesi’nin bu kursu sayesinde kış aylarında da spor salonunda bu sporu yapabilmenin keyfini yaşıyoruz. Bu nedenle Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.
YAĞLI BOYA RESİM KURSU
5 yıldan bu yana Keşan Belediyesi öncülüğünde sürdürülen ve bu yıl da Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Keşan İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü işbirliğiyle açılan Yağlı Boya Resim Kuru çalışmaları Resim Öğretmeni Deniz Onaran Bulut nezaretinde çalışmalarını Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada iki gün süre ile sürdürüyor.
Bulut, Çarşamba ve Cumartesi günü düzenlenen kursa yaklaşık 45 kursiyerin katıldığını belirterek “Kursiyerlerimiz içersinde çalışanlar için Cumartesi günü kursumuzu yapıyoruz. Diğer kursiyerlerimiz de Çarşamba günü çalışmalarını sürdürüyor. Keşan İlçe Halk Kütüphanesi resim Atölyesi’nde yürüttüğümüz çalışmalarda kursiyerlerimiz güzel eserler ortaya çıkarıyorlar. Bu eserleri daha sonra Keşan Kültür ve Turizm Festivali’nde açtığımız bir sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz” dedi.
Yağlı Boya Resim Kursiyerleri de kendilerine yıllardan beri böyle bir çalışma imkanı sunan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür ettiler.
HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...