***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

23 Aralık 2009 Çarşamba

GÜNEKAB Meclisi 2009’un son toplantısını yaptı…



Güney Edirne Katı Atık Birliği (GÜNEKAB) 2009 yılının son Meclis Toplantısı (23 Aralık 2009 Çarşamba) Tarihinde yapıldı.
Saat 15.00’te Keşan Belediye Meclis Salonu’nda Keşan Belediye Başkanı ve
Birlik Başkanı Mehmet Özcan, başkanlığında toplanan meclis ilk olarak birliğin
2010 yılı bütçesini görüştü.
Bu konuda Birlik Müdürü Feyzi Engin, birlik 2010 bütçesi hakkında bilgi vererek 2010 gelir-gider tahmini bütçesinin 220.668 TL olduğunu belirtti.
Daha sonra yapılan oylama ile GÜNEKAB’ın 2010 tahmini gelir-gider bütçesi 220.668 TL olarak oybirliği ile kabul edildi.
Birlikte 2010 yılında geçici işçi çalıştırılması konusu da meclis tarafından oybirliği ile kabul edildi.
Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Keşan Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Mehmet Özcan, birliğin 2009 yılının son toplantısını gerçekleştirdiğini belirterek, “Bu toplantı meclisimizin 2009 yılındaki son toplantısı oldu. Ben tüm belediye başkanı ve meclis üyesi arkadaşlarıma çalışmalara verdiği katkı ve destek nedeniyle teşekkür ediyor. Hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyor ve yeni yılda her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum” dedi.
İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz’de belediyelerin birliğe ödemeleri katkı bedelleri konusunda bilgi sahibi olmak istediğini belirterek “Birliğin güçlü olması için tüm belediyeler olarak birliğimize sahip çıkmalı ve gerekli maddi katkıyı sağlamalıyız” dedi.
Daha sonra Birlik Müdürü Feyzi Engin, birliğin kurulduğu 2006 yılından bu yana belediyelerin birliğe olan toplam borcunun 160 bin TL olduğunu söyledi.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...