***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Kasım 2009 Çarşamba

Ücretsiz Akülü Araçlarla Bol Bol Gezdiler


Çorlu Belediye Başkanına Çok Teşekkür Ediyorum’’
Kasım ayında güzel ve güneşli havayı fırsat bulan minikler Çorlu Atatürk Anıtı arkasında bulunan akülü ciplerle doyasıya eğlendiler. Ciplere binerek birbirleriyle yarışan minikler ailelerinin zoruyla akülü arabalardan ağlayarak indiler, araçları bırakmak istemeyen minikler uzun sürece gezmek istediler.
Atatürk parkında bir seneden bu yana akülü araçlarıyla miniklere hizmet veren Ali İhsan Aygün, buraya gelip akülü araçlarla gezen miniklerin suratındaki mutluluğu görmek benim için dünyadaki en büyük servetlerden biri dedi.
Aygün, yaşları küçük olan miniklerin ailelerinden para almadığını, çocukları çok sevdiğini, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysana ayrıca araçları için verilmiş olduğu yer için çok teşekkür ettiğini belirtti.
Önceki gün akülü araçların bulunduğu parkı dolduran minikler doyasıya eğlendi, miniklerden para almayarak akülü araçlarda gezmelerine izin veren Ali İhsan Aygün, bu minikler bizim yarınlarımız, keşke imkânım olsa da onlara daha güzel araçlar kullanma fırsatı versem dedi.
HABER VE FOTO:SAMET AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...