***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Kasım 2009 Çarşamba

Keşan Belediyesi’nin Yağlı Boya Resim Kursu açıldı…








Keşan Belediyesi ile İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ve bu yıl 6.sı düzenlenen Yağlı Bota Resim Kursu (11.11.2009)Tarihinde başladı.
Saat 11.00’de Keşan İlçe Halk Kütüphanesi’nde kursun başlaması nedeni ile düzenlenen törene Keşan kaymakamı Metin Borazan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Yenimuhacır Belediye Başkanı Recep Ordu, Keşan İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Bülent Dizdaroğlu ile kurs öğretmeni Deniz Onaran Bulut ve kursiyerler katıldı.
Sunuculuğunu Keşan Belediyesi Erdoğan Demir’in yaptığı törende konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, böyle bir tabloyu görmekten mutluluk duyduğunu belirterek “ Belediyemiz ile İlçe Halk Kütüphane Müdürlüğümüzün işbirliği ile düzenlenen bu kursumuzu 6 yıldan bu yana düzenliyoruz. Bu yıl kursumuza 50 kursiyerimiz katıldı. Çağdaş ve modern toplumlar sanata önem verirler. İlçemizde de açtığımız bu kurslarla sanata destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca bize bu çalışma mekanını kazandırmakta payı olan herkese de teşekkürlerimizi iletiyorum. Sayın kaymakamımızı da aramızda görmekten mutluluk duyuyor ve kendisine teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimize başarılı bir çalışma dönemi diliyorum” dedi.
Törene katılanlar daha sonra geçtiğimiz yıl kursa katılan kursiyerlerin yaptığı resimlerden oluşan Yağlı Boya Resim Sergisi’ni de gezdiler.
Bir kursiyer tarafından kendisinin yaptığı Atatürk Portresi Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a hediye edildi.
Kurs, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün süre ile devam edecek.
Açılış töreninin ardından katılan konuklara meyva suyu ve kuru pasta ikram edildi.
HABER VE FOTO:ONUR EREN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...