***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

11 Kasım 2009 Çarşamba

Çorlu Müzik Derneğinden örnek hareket

Çorlu Müzik Derneği’nden örnek hareket
“ATATÜRK’ü ANMA ve CUMHURİYET KONSERİ”AYAKTA ALKIŞLANDI
Çorlu Müzik Derneği’nin kurulduğu günden beri taktirle karşılanacak çalışmaları ve konserleri büyük bir özveri ile gerçekleştirmesi halktan her zaman olumlu tepki alıyor.
Şu anda Müzik Derneği’nin Şefi Gülden Kaya Yönetim Kurulu Hasan Kaya, Fatih Şendoğan, Nalan Günay, Bekir Öz ve Yunus Gürkaynak derneğin çalışmalarına büyük katkı sağlamaları da unutulamaz.
Korodakilere Keman: Ahmet Zurnacı, Kanun: Mehmet Boyacı, Ud: Süleyman Beşli, Klarnet: Savaş Zurnacı, Viyolonsel:Gökhan Karacabaş, Bağlama: Onur Kasap (Trakya Koleji), Ritmsaz: Kaan Şehirkahyasıoğlu
Önceki akşam Çorlu Belediye Tamer Levent Tiyatro Salonunda, “ATATÜRK’ü ANMA ve CUMHURİYET ÖZEL KONSERİ” gerçekleşti.
Konseri Kaymakam Ali Dursun, 5.Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Ümit Dündar, Kurmay Başkanı eşleri ile birlikte baştan sona kadar ilgiyle izlediler. Bu önemli konsere ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Başkanı Yüksel Gür, TRT sanatçısı Sami Aksu, sivil toplum kuruluşlarının bazı duyarlı başkan ve üyeleri ile müzikseverler izledi.
Konser programının ön kapağında, “Ordumuz; Türk topraklarının ve Türkiye idealini tahakkuk ettirmek için sarf etmekte olduğumuz sistemli çalışmaların yenilmesi imkansız teminatıdır. Ordumuz varlığımızın en önemli güvencesiir. Mustafa Kemal Atatürk” yazısı yer alıyordu.
Konser programı iki bölüm halinde gerçekleşti.
Daha çok Atatürk’ün sevdiği türkü ve şarkıların repertuarda yer alması çok isabetliydi.
ONUNCU YIL MARŞI AYAKTA SÖYLENDİ
Programın sonunda koroya salonda bulunan protokol ve tüm izleyiciler ayağa kalkarak hep bir ağızdan onuncu yıl marşına eşlik etmeleri ise görülmeye değer ayrı bir güzellikteydi. Dernek Başkanı Hasan Kaya kendilerine katılımları ile destek veren protokol ve izleyicilere teşekkür etti. Çorlu’da önemli bir işlevi yerine getiren müzik derneğine belediye başta olmak üzere oda, dernek ve cemiyetlerin destek vermesi yerinde olacaktır.
HABER VE FOTO:Erdal ÖZCAN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...