***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

23 Kasım 2009 Pazartesi

Anne ile sevgilisi kaburgalarını kırmış...

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde Nisan 2009 tarihinde kaybolan ve Mayıs 2009 tarihinde ölü olarak bulunan 6 yaşındaki M.F.nin öldürülmesi ile ilgili Cumhuriyet Savcısının hazırladığı iddianame Çorlu Ağır ceza mahkemesine gönderildi.
Dilber Fırtına (23) ve onun erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Kemal Ermiş (41) tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilen 6 yaşındaki M.F.nin ölümüyle ile ilgili soruşturmanın tamamlanmasının ardından ortaya iddialar atıldı.
Ortaya atılan iddialar arasında M.F.nın, anne Dilber Fırtına ve erkek arkadaşı Kemal Ermiş tarafından ölmeden önce ağır bir şekilde dövüldüğü ve bu dayak sonucu 10 kaburgasının kırıldığı da yer alıyor. Oğlunun kaybolması ile birlikte ortaya kaçırıldığı iddiası atan Dilber Fırtınanın eşi Ümit Fırtına ise oğlunun yaptığı her yaramazlık sonucunda ona ceza olarak dişlerini kırdığı ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor.İddilarda Dilber Fırtınanın ev kirasını ödemek için ve kendisinin bazı ihtiyaçlarını karşılamak için ise erkekler ile cinsel ilişkiye girdiği belirtildi.
Önümüzdeki günlerde Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılacağı bildirilen davada, sanıklar Dilber Fırtına, Kemal Ermiş ve Fadime Sezer (38 ) 6 yaşındaki M.F.Yi tasarlayarak öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanacaklar.Yaşanan olay neticesinde anne Dilber Fırtına, Kemal Ermiş, Fadime Sezer, Kader Sezer ve Kadir S. cezaevinde yatıyorlar.
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...