***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

19 Ekim 2009 Pazartesi

YENİ İTFAİYE PERSONELİ İŞBAŞI YAPTI


Çorlu Belediyesi’nin İtfaiye Eri Alım sınavında başarılı olarak kadroya giren personel işbaşı yaptı.
İtfaiye Müdürlüğü bünyesine uzun yıllar sonra kadrolu itfaiye eri alımı gerçekleşirken göreve başlayan 2 bayan ve 10 erkek itfaiye eri görevine başladı. Yeni personeliyle personel sayısı ve çalışma hacmi artan İtfaiye Müdürlüğü hizmetlerini daha hızlı ve verimli şekilde yürütmeyi hedefliyor.
Göreve başlayan 12 personel İtfaiye Müdürü Faruk Yücel ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti. İtfaiye Erlerinin çiçek takdim ettiği Baysan, yeni personeliyle tanıştı. İtfaiye Müdürü Faruk Yücel’e ve itfaiye erlerine nezaket ziyaretinden doyalı teşekkür eden Baysan, “Uzun yıllar sonra İtfaiye Müdürlüğü’ne kadrolu itfaiye eri alıyoruz. Günümüz koşullarında önemli bir istihdam imkânı. İtfaiyemiz adına da işgücü artışı anlamına geliyor. Yeni görevinizde ve çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.
İtfaiye Müdürü Faruk Yücel, “Yeni personelimiz sayesinde çalışmalarımızı daha hızlı ve verimli bir şekilde yürüteceğiz. Bir yangın söndürme aracında üç personel bulunduğu düşünülürse yeni personelimizle birlikte dört ekip daha aramıza katıldı. Yeni çalışma arkadaşlarımız yangın söndürme ve kurtarma gibi çalışmalarımıza önemli katkılar sağlayacaklardır.”diye konuştu.
HABER VE FOTO:RAMADAN KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...