***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

19 Ekim 2009 Pazartesi

ANADOLU JET25 EKİM’DEN İTİBAREN SEFERLERİNİHAFTADA 7 GÜNE YÜKSELTEREK 59.-TL İLE DEVAM EDİYOR

Çorlu -Ankara, Ankara – Çorlu seferlerini başlatarak; Çorlu Uluslar arası Havaalanı’na işlerlik kazandıran; Anadolu Jet haftada7 gün seferlerine başlıyor.
Konu hakkında bir açıklama yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ; Anadolu Jet’in başlattığı seferlerlerinde %67’lik doluluk oranının artmasını sağlamaya yönelik Çorlu – Ankara ve Ankara- Çorlu seferlerin hafta da 7 güne çıkartıldığını belirterek; ‘Anadolu Jet, 25 Ekim’09 tarihi itibariyle her gün; Çorlu-Ankara, Ankara- Çorlu seferlerini 59.-TL ile başlatıyor. Haftanın 7 gününde Çorlu’dan Ankara’ya uçuş saati; 19:55 olmak üzere Ankara’ya varış saati: 20:55’tir. Yine 7 günde Ankara’dan Çorlu’ya uçuş saati; 18:15 olmak üzere Çorlu’ya varış saati: 19:20’dir. Ayrıca; gidiş-dönüş olarak alınan biletlerde vergiler yolcular tarafından karşılanmak üzere, 1 bilet, Anadolu Jet’ten hediyedir’ dedi.
Sanayici ve İşadamlarına Zaman Tasarrufu
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, ‘Anadolu Jet’in 25 Ekim’09 tarihi itibariyle haftanın 7 gün başlatacağı seferler sayesinde sanayici ve işadamlarımız Ankara’dan bir günde dönme ve bir gece kalarak ertesi gün dönme imkanı bulacaklarından Çorlu Havaalanını tercih edeceklerdir. Böylelikle sanayici ve işadamlarımız, global dünyada en büyük fırsatlardan biri olarak değerlendirilen zaman tasarrufu kazanacaklardır’ dedi.
Bölge Turizmi İçin Fırsat
Trakya Bölgesinde Tekirdağ- Uçmakdere- Yamaç paraşütü, Edirne Selimiye Camii ve inanç turizmi, İğneada, Avşa Adası, Marmara Adası,Hava alanının komşu ülkeleri Bulgaristan ve Yunanistan’a yakınlığı ve Tekirdağ’ın tarihsel yapısına dikkat çeken Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem YEMİŞÇİ; ‘Bölgemizin turizm potansiyelinin yurt içi ve yurt dışında tanınması açısından havaalanımızdan haftanın 7 günü seferlerinin olması büyük bir avantaj oluşturacaktır. Düzenlenecek turizm turları ile Trakya Bölgemizin turizm potansiyeli günışığına çıkacak ve bölgemizin yalnızca sanayisi ile değil turizmi ile de tanınmasına yol açacaktır’ dedi.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...