***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

19 Ekim 2009 Pazartesi

Çorlu Rotaryenlerden Duyarlı Davranış


Çorlu Rotary kulübü, Rotaryen eşleri sel felaketinde mağdur olan vatandaşlarımıza gönderilmesi için Çorlu Kızılay şubesine giysi yardımında bulundu.
Geçtiğimiz ay meydana gelen sel felaketi sebebiyle Çorlu Rotary kulübü, Rotaryen eşleri tarafından düzenlenen organizasyonla kendi üyelerinden ve çevrelerinden topladıkları giysileri mağdur vatandaşlarımıza iletilmesi için Kızılay’ a bağışladı. Kızılay adına bağışları kabul eden Kızılay Çorlu Şubesi yetkilisi Selma Eren; “Bu duyarlı davranışlarından dolayı Çorlu Rotary Kulübü’ne teşekkürü bir borç biliyorum. Tüm sivil toplum kuruluşlarından da aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Umarız bu tür bir felaket bir daha yaşanmaz” dedi.
Rotaryen eşleri adına konuşan başkan Nimet Çetiner ise “İçimizi acıtan sel felaketinde büyük kayıplar verdik. Bir kez daha geçmiş olsun. Bu acıları bir nebze azaltma adına Çorlu Rotaryen eşleri olarak birlikteliğimizi ve hassasiyetimizi göstermek istedik. Baştan üyelerimizden ve çevremizdeki duyarlı insanlarımızdan giysi toplama kampanyamıza destek istedik. Kampanyamıza ilgi gerçekten güzeldi. Duyarlılıklarından ötürü kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Toplanan temiz ve ütülenmiş giysileri bir kez daha gözden geçirdikten sonra Türk Kızılay’ı Çorlu şubemiz yetkililerine teslim ettik. Çorlu Rotaryen eşleri olarak çeşitli alanlardaki bu tür etkinliklerimiz aralıksız devam edecektir “ dedi.

HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...