***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Ekim 2009 Çarşamba

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı…


Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan yaptığı bir açıklama ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 86.yıldönümünü kutladı.
Özcan’ın açıklaması şöyle” Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti bugün 86.yılına erişmenin onur ve gururunu yaşıyor. Son günlerde artan terör olayları ve son günlerde ülke genelinde yaşanan gündem nedeniyle bu yılki Cumhuriyetimiz Bayramımızı ülke olarak daha coşkulu bir şekilde kutlamalıyız. Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin ortaya konması anlamında bu bayram Türk Milleti için çok büyük önem ifade etmektedir. Muasır Medeniyetler Seviyesine ulaşma uğrunda büyük mücadele veren Laik Türkiye Cumhuriyeti’ni kollamak ve korumak her Türk vatandaşının en büyük görevlerindendir. Bu vesileyle tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutlar. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz ve gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunar. Rahmetle anarım.”
Özcan, ayrıca Cumhuriyet Bayramı nedeniyle tüm işyerlerinin bayram süresince kapanmasının bayramı daha coşkulu bir hale getireceğini ve esnafların da bu konuda duyarlılıklarını ortaya koyması gerektiğini ve tüm Keşanlıların evlerini ve işyerlerini bayraklar ile donatarak görsel şölene destek vermelerini de istedi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...