***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

28 Ekim 2009 Çarşamba

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Cumhuriyetimizin 86. yılı Kutlama mesajı.


Türk Ulusu’nun onur abidesi olan ve ulu önder Atatürk'ün en büyük eserim dediği Cumhuriyet’imizin 86. kuruluş yıldönümünü, büyük bir sevinç ve mutluluk içinde, coşku ve heyecanla kutluyoruz.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan Kurtuluş Savaşı, millet olarak gerçekleştirilen mücadelelerin ardından kazanılmış ve Modern Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. Ulusumuzun milli mücadelesi Cumhuriyet’imizin kuruluşuyla tarihin altın sayfalarında yerini almıştır. Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda çok sayıda devrim gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti örnek alınan bir ülke haline gelmiştir.
Ulusumuz, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuranlara minnet ve şükran duymaktadır. Türk insanı bugüne, bugünlere nasıl gelindiğini unutmayacak, aydınlık geleceğine sımsıkı sarılacaktır. Cumhuriyeti korumak ve gelecek nesillere taşımak hepimizin görevidir. Cumhuriyeti yüceltmenin, çağdaş ve ilerici bir toplum yaratmanın sorumluluğu hepimizin görevidir. Ortak paydamız Atatürk’ün en büyük eseri olan demokratik ve laik cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmaktır.
Bu anlamlı günde cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran duyguları ile anıyoruz.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...