***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Ekim 2009 Çarşamba

KESAGAD Yönetiminden Belediye Başkan yardımcılarına ziyaret…


Bir süre önce kurulan Keşan Saros Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Küçükkarakaş ve Cemil Kılavuz’u ziyaret etti.
Dernek Başkanı Necdet Uybaş, Başkan Yardımcısı Sonay Can, Genel Sekreter Erdoğan Demir, Veznedar-Muhasip Üye H.Ünsal Yücel ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet İlman,Umut Çatal ve Ahmet Ayaoğlu ilk olarak saat 11.00 sıralarında Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş’ı ziyaret ettiler.
Küçükkarakaş, ziyaret nedeniyle dernek yöneticilerine teşekkür ederek “Derneğinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Keşanlı gazetecilerin de bir dernek çatısı altında toplanmış olması çok önemli çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
Uybaş’ta, dernek olarak Keşan’daki bütün kurum ve kuruluşlarla diyalog içersinde çalışmak istediklerini ve bu konuda üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Yöneticiler daha sonra Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz’un makamına çıkarak kendisini ziyaret ettiler.
Kılavuz, Keşan’daki gazetecilerin örgütlü bir hale gelmesinden mutluluk duyduğunu belirterek “ Sizlerin bu örgütlülüğünüz Keşan’daki bir çok kesime de örnek olmalı. Gazeteci arkadaşlarımıza bu derneklerine sahip çıkmalarını diliyor ve sizlere de çalışmalarınızda başarılar temenni ediyorum. Ayrıca gerçekleştirdiğiniz ziyaret nedeniyle sizlere de teşekkür ederim” dedi.
KESAGAD Başkanı Necdet Uybaş’ta, dernek olarak kurum ve kuruluş ziyaretleri çerçevesinde bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirterek ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.
HABER VE FOTO:ONUR EREN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...