***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Ekim 2009 Çarşamba

Cezayı hazmedemeyince intihara kalkıştı

Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Ağustos Ayı'nda meydana gelen olayda memur Sevgi Ç., Şube Müdürü Yüksel A.'nın verdiği evrakı kendi alanında olmadığı gerekçesiyle Emine A.'ya vermek istedi.
YIRTIK DON KAVGASI
Emine A. da evrakın kendisine verildiğini ve işlemi kendisinin yapması gerektiğini belirterek, buna karşı çıkınca ikili arasında tartışma yaşandı. Ardından Sevgi Ç., şube müdürüne işin yapılmadığını söylediği sırada Emine A. da odaya girip olayı anlatmaya çalıştı. Ancak iddiaya göre müdür Yüksel A., memur Emine A.'ya "Neden yırtık dondan çıkar gibi ikide bir araya giriyorsun" diye bağırdı. Emine A.'nın ikazı üzerine de müdürün, kadın memuru çenesinden tutarak ittiği öne sürüldü. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis geldi. Darp edildiğini öne süren Emine A., Yüksel A.'dan şikâyetçi oldu.
GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ
Olayın gündeme gelmesinin ardından Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyu incelemesi için 2 müfettiş görevlendirdi. Soruşturmayı tamamlayan müfettişler, memur Emine A.'yı Çorlu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nde görevlendirdi. 12 Ekim 2009'da yeni görevine başlayan Emine A.'ya aynı zamanda maaş kesme cezası verildi.
25 TANE HAP İÇTİ
Haksızlığa uğradığını düşünen Emine A., önceki gece saat 02.00 sıralarında ailesine "Anneciğim seni çok seviyorum. Maaşımı kestikleri için kötüyüm. Hakkınızı helal edin, sizi seviyorum" yazılı bir not bırakıp, 25 adet hap içerek intihara kalkıştı. Birlikte kaldığı teyzesi tarafından, baygın halde bulunmasının ardından hemen hastaneye kaldırılan genç kadının midesi yıkandı. Bir süre yoğun bakımda tutulan Emine A., hayati tehlikeyi atlatınca yoğun bakımdan çıkarıldı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...