***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

21 Ekim 2009 Çarşamba

—ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ, TEKİRDAĞ ve HAYRABOLU ŞUBELERİ KONFERANS DÜZENLİYOR

Haber: Metin KARAKUŞ
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Hayrabolu Şubesi, “21.Yüzyıl Ortalarına Doğru Türkiye ve Dünya; Tüm İnsanlığın Özlediği Uygarlık Düzeni ATATÜRK Modeli” adlı bir konferans düzenleyecek.
Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, düzenlenecek olan Konferans 25 Ekim 2009 Cumartesi günü saat: 13.30’da başlayacak.
Düzenlenecek olan konferans’a, konuşmacı olarak; ADD 4’üncü Genel Başkanı Prof.Dr. Özer Ozankaya, TRT Yapımcı ve Yönetmen Filiz Ozankaya ve ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Ercan, katılacak.
ADD GYK Üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Hakan Dedeoğlu, düzenlenecek olan konferansın halka açık olarak ücretsiz verileceğini belirtti.
Dedeoğlu, Hayrabolu İlçesi’nde düzenlenecek olan konferansın, 24 Ekim 2009 Cuma günü, saat:16.30’da da Tekirdağ Belediye Sinema Salonu’nda verileceğini belirterek şunları kaydetti;
“Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bu zor günlerde düzenlenecek olan, “21.Yüzyıl Ortalarına Doğru Türkiye ve Dünya; Tüm İnsanlığın Özlediği Uygarlık Düzeni Atatürk Modeli” adlı konferansa tüm halkımızın katılmasını arzuluyorum. Bu önemli Konferans’a, konuşmacı olarak; ADD 4’üncü Genel Başkanı Prof.Dr. Özer Ozankaya, TRT Yapımcı ve Yönetmen Filiz Ozankaya ve ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Ercan, katılacaklardır. Konferansın bitiminden sonra ise Atatürk tarafından 1926 yılında kurulan Alpullu Şeker Fabrikasını daha sonra 20 Aralık 1930 tarihinde ziyaret eden ve bir gece de konaklayan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına “Ergene Köşkü” ve ADD Alpullu Şubesi, konferansa konuşmacı olarak katılan konuklar ile birlikte ziyaret edilecektir.”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...