***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Ekim 2009 Perşembe

KENT KONSEYİ’NDEN BELEDİYE BAŞKANI HACI’YA ZİYARET


Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski İlçesi’nde, Kent Konseyi Yürütme Kurulu göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirmeye başladığı ziyaretler kapsamında, Kaymakam Mustafa Demir’den sonra bu seferde Babaeski Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’yı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen, sohbet edasında ki ziyarette; Babaeski’nin geleceği, Babaeski’nin temel ihtiyaçları ve sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, yapılan görüşmede Kent Konseyinin Komşu İl ve İlçelerin Kent Konseyleri, İlçedeki Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Kamu ve Özel Kuruluşlar, Babaeski Halkı ile işbirliği içerisinde çalışması gerektiği konusunda Kent Konseyi Yürütme Kuruluna tavsiyelerde bulundu.
Başkan Hacı, ayrıca konuşmasında, “başarılı işler yapabilmenin başarılı bir ekibe ve takım ruhuna sahip olmaktan geçtiğini” belirterek, şunları kaydetti;
“Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun da zaman içinde iyi bir ekip haline geleceğini, Babaeski’mizi marka yapmak, bir Avrupa Kenti haline getirmek için Kent Konseyi ile birlikte güzel işler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında nasıl bir Babaeski görmek istiyorsunuz, bununla ilgili projeler üretin. Babaeski Belediye Başkanlığı’nın misyonu Babaeski’nin kentsel gelişimini ve Babaeski halkının yaşam kalitesini sürekli arttırmaktır. Vizyonumuz ise Belediyecilikte öncü ve örnek olmak, yerel hizmetlerin Babaeski Halkına en kısa sürede ve en iyi şekilde sunulmasıdır. Bizler bu vizyon ve misyon çerçevesinde temel görevlerimizi yerine getirirken Kent Konseyi Yürütme Kuruluda İlçemize güzel, alternatif projeler kazandıracağına inanıyorum.”
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı İsmet İlteralp ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi.
“Kent Konseyi olarak Babaeskimiz için Babaeski Kaymakamlığı, Belediye, Sivil Toplum Örgütleri halkımız ile birlikte işbirliği içerisinde vizyon oluşturacak projelere imza atmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Yürütme Kurulumuzu oluştururken İlçemize hizmet etme aşkına sahip, Babaeski için zamanını ayırabilecek, bütün çalışmalarda yer alabilecek, bu çalışmaları organize edebilecek arkadaşlarımıza öncelik tanıdık. Bizler Babaeski’mize hizmet etmek için büyük bir sorumluluğu üzerimize aldık. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ve buna göre çalışmalarımızı özverili bir şekilde gerçekleştireceğiz

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...