***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Ekim 2009 Perşembe

Yeni Hal Binası’nda işlemler başladı.





16 Ekim 2009 Cuma günü CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından açılışı gerçekleştirilen Keşan Belediyesi Hal Binası’ndaişlemler yapılmaya başlandı.
Dün sabah saatlerinden itibaren Hale gelmeye başlayan kamyonlar burada getirdikleri malları esnafa teslim etmeye başladı.
Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu ve Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz ile Hal Müdürü Recep Gücüyener ve Hal Sorumlusu Hasan Çıkıkçı’da Hal esnafını ziyaret ederek hayırlı olsun diyerek hayırlı işler dilediler.
Hal esnafı Hal Binası’nın açılması ile daha rahat bir çalışma ortamına kavuştuklarını belirterek “Yeni Hal Binamız Trakya’ya örnek olacak bir Hal Binası. Burada Hal esnafı olarak da çok daha rahat bir çalışma ortamı buluyoruz. Burada hem aynı anda malımızı teslim alıyor hem de esnafa malımızı kolayca dağıtabiliyoruz. Hal Binası’nın yapımı nedeniyle Keşan Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’a ve tüm meclis üyelerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.
Ersoylu ve Kılavuz’da , Hal esnafının bu memnuniyetinden dolayı kendilerinin de mutlu olduğunu belirterek “Yeni Hal binamızda işlemlerin başlamasını görmek bizleri de mutlu etti. Burasının işler hale gelmesiyle şehir içerisine girerek mal taşıyan kamyonların da şehir içine girmeyecek olması trafiğimizi de biraz da olsun rahatlatacaktır. Keşan belediyesi olarak çevre il ve ilçe belediyeleri ile de irtibat kurarak oradaki esnafıda toptan mal alımı için Keşan Hali’ne yönlendirilmesini sağlamaya çalışacağız. Çevre il ve ilçelerden esnafın da buraya gelmesi ile burası daha büyük bir hareketlilik kazanacak “şeklinde konuştular.
Halden ilk mal çıkışını da Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Ersoylu ile Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz birlikte imzaladılar.




HABER VE FOTO:ERDAL AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...