***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

27 Ekim 2009 Salı

ÇORLU’DA 29 EKİM COŞKUSU










Çorlu Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkulu bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor.
Türkiye Cumhuriyet’inin Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kuruluşunun 86. yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkulu bir şekilde kutlanması amacıyla Çorlu’nun önemli meydan ve caddeleri bayrak ve Atatürk resimleriyle donatılıyor. Atatürk Meydanı’na dev boyutlarda Atatürk resimlerinin asılmasının ardından Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından esnaf ve işyerlerine asılması amacıyla ay yıldızlı bayraklar ve afişler dağıtıldı. Son olarak ilçe genelindeki ilan panolarına, billboardlara, yolcu duraklarına, direklere ve üstgeçitlere “Bu sevgi bitmeyecek Türkiye Cumhuriyeti Sonsuza kadar yaşayacak” yazılı Atatürk Resimleri asıldı.
Asılan resim, afiş ve ilanlarla kamuoyunda Cumhuriyet Bayramı’yla ilgili hassasiyetin arttırılması ve halkın kutlama ve etkinliklere en yüksek seviyede katılımının sağlanması hedefleniyor.
28 Ekim 2009 günü 18:30´da Atatürk Anıtının önünden yürüyüş başlatılarak toplu olarak Cumhuriyet Meydanı´na gidilecek. Yerel müzik grup burada halka konser verecek. Belediye folklor ekibi yöresel halk oyunları gösterisi yapacak. Tören saat 22:00´de havai fişek gösterisinin ardından sona erecek.
HABER VE FOTO:RECEPKARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...