***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

27 Ekim 2009 Salı

ÇORLU AK GENÇLİK TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN KONFERANS BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.


AK Parti Çorlu Gençlik Kolu’nun düzenlediği “Türkiye’nin Siyasi Tarihi” konulu konferans Çorlu Sanayi ve Ticaret Odası Toplantı Salonunda başarıyla gerçekleşti.
Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansta dinleyici olarak AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, İl Teşkilat Başkanı Mehmet Yurdanur, İl Gençlik Kolu Başkanı Bayram Başelma ile MKYK üyesi Selime Günder katıldılar. Ayrıca AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Atilla Arıksoy, AK Parti Çorlu Kadın Kolu Başkanı Candan Var, AK Partili Belediye Meclis üyeleri ile Muratlı ve Tekirdağ’ın diğer ilçelerinden de Gençlik Kolları gruplar halinde katıldılar. Çoğunluğunu Çorlu’daki üniversiteli gençlerin oluşturduğu dinleyici kitlesi konferansı sonuna kadar ilgiyle dinledi.
AK Parti Çorlu Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Eryılmaz yaptığı kısa açılış konuşmasında Çorlu AK Gençlik olarak bu tip etkinlikleri düzenlemelerindeki amaçlarının siyasete bilgili ve bilinçli gençler kazandırmak olduğunu vurguladı.
Daha sonra sırasıyla AK Parti Tekirdağ Gençlik Kolu Başkanı Bayram Başelma ve AK Parti Gençlik Kolu MKYK üyesi Selime Güder de kısa birer konuşmayla dinleyicileri selamladılar. Çorlu AK Gençlik Kolu’na düzenledikleri konferans için teşekkür ettiler. Bu tip çalışmaların gençlerde demokrasi kültürünün yerleşmesinde etkili olacağını belirttiler.
Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu’nun Şeyh Edibali’nin “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” sözleriyle başladığı konferans iki saat sürdü. Osmanlı’nın kuruluş felsefesiyle başlayıp günümüze kadar siyaset ve demokrasi aşamaları ile bu dönemlerde yaşananları anlatan Prof. Topçuoğlu tarihten verdiği belgelere dayanan ilginç örneklerle özellikle genç dinleyicilerin dikkatini toplamayı başardı.
Konferansın sonunda AK Parti Çorlu Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Eryılmaz, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu’na bir teşekkür plaketi sundu.
HABER VE FOTO:ALPER AVCI

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...