***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

27 Ekim 2009 Salı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.İLE KREDİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Ülkemizin içinden geçtiği zor ekonomik koşullarda, nakit ihtiyacı olan işletmelere uygun şartlarda kurumsal finansman desteği sağlamak amacıyla; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. arasında, Oda üyesi işletmelere özel koşullarda kredi verilmesi yönünde ki protokol 27 Ekim 2009 Salı günü imzalandı.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.arasında kredi protokolü anlaşması, 27 Ekim 2009 Salı günü imzalandı. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki imza törenine; Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Bölge Müdürü Ahmet OĞUZ, Çorlu Şube Müdürü Erbil ŞENER, Pazarlama Uzmanı Yüksel FİDANCIOĞLU, Çorlu TSO Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar OĞUZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Serkan ERÇİLİ katıldılar.
İmzalanan protokol ile, oda üyeleri işletme finansmanı gereksinimlerini uygun şartlarla karşılamak üzere Albaraka Türk’te özel kredi olanaklarından faydalanabilecekler.
2 Ay Ödemesiz Dönem Uygulaması
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin piyasaya oranla daha uygun şartlarda kaynak temin edebilmeleri için bankalarla yaptığımız protokollere özen gösteriyoruz. Bu bağlamda Albaraka Türk Katılım Bankası ile yaptığımız protokol anlaşmasının üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bankanın belirlediği yeterlilik şartlarını sağlayan üyelerimiz bankayla iletişim kurarak Odamız üyesi olduklarını beyan ederek bu imkandan faydalanacaklardır. Albaraka Türk Katılım Bankası’na özellikle, Kredilerin vadesi hususunda; üyelerimizin talebine istinaden gerektiğinde 2 ay ödemesiz dönem uygulaması için teşekkür ediyorum” dedi.
Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.Bölge Müdürü Ahmet OĞUZ konuşmasında; “ İmzalanan protokol ile oda üyesi ticari ve sınai işletmeler, % 1,10’den TL, %0,95’ten dolar ve %0,90 euro cinsinden kredi kullanabilecek. Ayrıca Albaraka Türk; geçici, kesin, avans ve uygun görülen diğen nitelikteki teminat mektupları için uyguladığı yıllık yüzde 2 komisyon oranını, üç aylık devreler halinde yüzde 0,5 oranında olmak üzere tatbik edecektir. Albaraka Türk olarak ana faaliyet alanlarımızdan biri kredi vermektir. Bu çalışmalardan biri olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız kurumsal işbirliği bizim açımızdan büyük önem arz ediyor. Yapılan anlaşma ile bölgedeki KOBİ’lerin finansman ihtiyacını karşılayarak ekonominin gelişmesine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.
HABER VE FOTO:RAMADAN KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...