***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Eylül 2009 Salı

Türkiye Partisi Çorlu ilçe binasında basın açıklaması yaptı

Doç.Dr. Abdüllatif Şener ve 33 kurucu üye tarafından 25.05.2009 tarihinde kuruluşu ilan edilen Türkiye Partisinin Tekirdağ kurucu İl Başkanı olarak Süleyman Furuncu atandı. Çorlu İlçe disiplin kurulu belde ve köy teşkilatlarını kurmak üzere Kurucu İl Başkanı olarak Mehmet Kaya atandı.
Önceki gün Çorlu İlçe binasında basın açıklaması yapan Mehmet Kaya, Türkiye’nin siyasi yaşamına damga vuracak değişim ve yeniliğin partisi olan Türkiye Partisinde Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilmemin onuru içinde bulunmaktayım dedi. Mehmet Kaya ayrıca, 66 vilayette teşkilatlanmış bulunmaktayız, genel kurucu başkanımız Abdüllatif Şener iktidar bir partiden istifa etmiştir bunun nedeni devletin iyi yönetilmemesi, memura, çiftçiye, emekliye, işçiye hak ettiği değerin verilmemesidir.
İşte bizi Türkiye Partisi olarak insanımıza gereken değeri vermek için buradayız, yeni bir oluşum için buradayız Türkiye’yi gerektiği yerlere getirmek için teşkilatlandık dedi.
Mehmet Kaya Kimdir ?
29.12.1952 tarihinde Balıkesir İli Gönen ilçesi doğumlu, 4 yaşında babasının görevi icabı İstanbul iline yerleşti, ilk-orta-lise tahsiline müteakip 1972 yılında İstanbul İlinde Emniyet Teşkilatına katılarak sırasıyla Bingöl, Kayseri, Çorlu olmak üzere Emniyet Teşkilatının birçok biriminde başarıyla görevini tamamlayarak 1995 yılında kendi isteğiyle başkomiser rütbesi ile emekli oldu. Emeklilik hitamında Berkay Tekstil Sanayiinde 3 yıl personel müdürlüğü, 2004 yılında Çorlu Balıkesirliler derneğini faaliyete geçirerek dernek başkanlığı görevini hala sürdürmektedir.
Çorlu ilçesi Şahbaz köyünden evli olup 4 çocuk babası, 2 torun sahibidir.
HABER VE FOTO:Samet AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...