***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Eylül 2009 Salı

DSP'de kan değişimi

Demokratik Sol Parti (DSP) Tekirdağ İl Başkanlığı’na, merkezi atama ile Cezmi Yüce getirildi. Demokratik Sol Parti (DSP) Tekirdağ İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan yeni DSP Tekirdağ İl Başkanı Cezmi Yüce, eski il başkanı ve eski yönetime hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.
Yüksek Kimya Mühendisi olan Cezmi Yüce uzun zamandır bu partinin içinde olduğunu belirterek, DSP’nin iktidar deneyimi olan bir parti olduğunu hatırlattı. Yüce, var gücü ile DSP’yi yüceltmek için çalışacaklarını belirterek, Tekirdağ halkından da yardım istedi. Merkezi atama ile il başkanlığına getirilen Cezmi Yüce, kendine ve yönetimine güvendiğini ve var gücü ile Tekirdağ için çalışacaklarını söyleyerek, haktan destek istedi.
DSP Tekirdağ İl yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Cezmi Yüce (Başkan), Şakir Erol Akşit, Erhan Sezer, İbrahim Bayol, Hasan Özdemir, Celal Korkmaz, Mehmet Akif Işın, Namigar Başbuğoğlu, Sevgi Dündar, Jale Onan, Esra Tezel, Özge Ergür, Ender Yğur Albaraktar, Hüseyin Balcı, Mehmet Galip Cemil Yönensen, İbrahim Güler, Ziya Akman, Mustafa Ün, Hulusi Altayoğlu, Levent Yıldız, Engin Yörük, Tevekkül Yıldıray ve Erdem Topçu.
KAYNAK:TRAKYA GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...