***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Eylül 2009 Pazar

Sel Mağdurlarına Gıda Yardımı

Geçtiğimiz hafta aşırı yağış nedeniyle başta Tekirdağ ilinin Saray ilçesi olmak üzere Bahçeköy, Güngörmez gibi yerleşim alanlarını sel basması sonucu birçok ev yıkılmış ve onlarca köylü vatandaşımız mahsur kalmış ve altı vatandaşımızda hayatını kaybetmiştir.
Çorlu Belediyesi olarak sel felaketinde etkilenen yerlerdeki halka verilmek üzere Gıda yardımı gönderilmiştir. Yardımların tesliminde Belediye Meclis Üyesi Ömer Cebe başkanlığındaki bir heyetle ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere gönderilmiştir.
Cebe ilk olarak Saray ilçesinde mağdur olan vatandaşlara dağıtılmak üzere 70 koli Gıda Yardım Paketini Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ a teslim etmiştir. Gıda yardımının tesliminde Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban Başkan Yardımcıları ve İl genel meclis üyelerinden bazıları hazır bulunmuşlardır.
Başkan Nazmi Çoban ‘ Çorlu belediye başkanı Ünal Baysana çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bu kötü günümüzde yalnız bırakmadı. Gerek telefonla arayarak ve bu gıda yardımlarını göndererek yanımızda olduğunu göstermiştir. Saray halkı adına kendisine ve ekibine teşekkür ederim. Yardımları en kısa süre içinde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.’ Dedi.
Belediye Binasında teslim edilen Gıda Yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtımını ise Saray Belediyesi tarafından yapılacaktır.
HABER VE FOTO:RAMADAN KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...