***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Eylül 2009 Pazar

Bahçeköy de her haneye Gıda Paketi




Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan sel felaketi yaşayan halkımızın acılarını paylaşmak ve mağduriyetlerini gidermek amacıyla yardım elini uzatmıştır.
Çorlu Belediyesi bu bölgede mahsur kalan vatandaşlara yardım elini uzatmıştır. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Belediye Meclis Üyesi Ömer Cebe’yi yardımların yerine ulaştırılmasını sağlamak amacıyla görevlendirmiştir. Meclis üyesi Ömer Cebe hazırlanan gıda yardım paketlerini yerine ulaştırarak tüm köy halkının evlerine tek tek dağıtımını bizzat kendisi sağlamıştır.
Çorlu Belediyesi tarafından gönderilen 200 paket Gıda yardımı Bahçeköy de ayrım yapılmaksızın her eve tek tek dolaşılarak yardım paketleri hane sahiplerine teslim edildi. Belediye Meclis üyesi Ömer Cebe Bahçeköy de tüm evleri tek tek dolaşarak hane halkına gıda yardımlarını teslim etti. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından dağıtılmak üzere gönderilen yardım paketlerini alan Bahçeköy halkı Belediye Başkanına teşekkür ederek yardımların en doğru şekilde Çorlu belediyesi dağıttı. Bizler evimize kadar getirilen bu yardımlar için başkanımıza teşekkür ediyoruz dediler.
Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Cebe ‘Başkanımız Ünal Baysan tarafından gönderilen 200 paket gıda yardımını tüm köy halkına dağıttık. Gıda paketlerini ev halkının kendilerine teslim ettik. Amacımız onlarla dertleşmek acılarını paylaşarak yardımları ellerine teslim etmekti. Birçok köy halkından hayır dua aldık. Yardımlardan dolayı çok memnun kaldılar. Bu şekilde ev ev dolaşarak dağıtmamız konusunda çok memnun kaldıklarını belirttiler ve çok doğru bir iş yaptığımızı ifade ettiler. Evleri yıkılan halkımıza birkaç paket birden yardımda bulunduk. Gördük ki gerçekten evleri başlarına yıkılmış canlarını zor kurtarmışlar umarım bir daha böyle bir afeti hiçbir yerde yaşamayız.’




HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...