***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Eylül 2009 Perşembe

Keşan Belediye Meclisi Toplandı.




Edirne iline bağlı Keşan ilçe Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti.
Saat 17.00’de Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis 1.Başkanvekili Sabri Küçükkarakaş başkanlığında toplanan Keşan Belediye Meclisi’nde ilk olarak Atıksu Arıtma Tesisi Proje İşi için Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a 59 bin TL’lik kredi talebi ve yetki verilmesi oybirliği ilke kabul edildi.
Daha sonra S.S. 25 Nolu Şehir İçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı’nın talebi olan minibüs ücret tarifelerinin görüşülmesi konusu ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesi oybirliği ile kabul edildi.
3.madde de Büyük Cami Mahallesi Hayribey Sokak No: 8/C-D’de kayıtlı bulunan belediyeye ait işyerinin Keşan Halk Ekmek Limited Şirketi’ne tahsis edilmesi konusu oyçokluğu ile kabul edildi.
4. Madde de yer alan Keşan Belediyesi Atatürk Stadyumu’nun kiralanması ile ilgili ücret tarifesi ve 5.madde de yer alan Ulaştırma Bakanlığı Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’nün 58 Nolu tebliği uyarınca İlçemiz Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde uygulanacak ücret tarifesinin görüşülmesi konularının Plan Bütçe Komisyonu’na havale edilmesi oybirliği ile kabul edildi.
Bu maddelerin ardından 6.madde de yer alan Keşan Belediyesi Servis Araçları Yönetmeliği’ne geçici bir madde eklenmesi konusu da oybirliği ile kabul edildi. Bu maddenin daha önce S Plaka için Keşan Belediyesi’ne başvurmalarına rağmen 1 aylık süre içersinde işlemlerini tamamlayamayarak S Plakasını alamayan 3 minibüsçü esnafının mağduriyetini gidermek için çıkarıldığı da açıklandı.
Meclis gündeminde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nden gelen evrakların da 10 Eylül’de yapılacak Eylül ayı ikinci oturumunda yapılamasına oybirliği ile karar verildi.
HABER:RAMADAN KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...