***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

3 Eylül 2009 Perşembe

Katkı Payı Verilmeyince Hizmette Aksamalar Oluyormuş


Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr Enver Duran, Üniversitelerinin Döner Sermaye Ödemeleri Konusunda Zorda Olduğunu Bildirdi.
Duran, Yaptığı Yazlı Açıklamada, Ayrılan Döner Sermaye Gelirinin, TÜ Tıp Fakültesi Hastanesine Tahakkuk Ettirilmesine Rağmen Henüz Tahsil Edilemediğini Belirtti.
Rektörlük Dahil Öğretim Üyelerine, Hemşirelere Ve Memurlara Bugüne Değin Henüz Döner Sermayeden Katkı Payı Verilemediğini İfade Eden Duran, Şunları Kaydetti:
''Döner Sermaye Gelirinden Daha Önce Düzenli Olarak Hem Firmalara Ait Faturaların Ödenmesi Hem De Personelin Döner Sermaye Paylarının Dağıtılmasına Karşılık Döner Sermaye Gelirlerinin Üniversitelere Aktarılmasındaki Sürecin Giderek Uzaması Üniversitemiz Hastanesini Zor Durumda Bırakmıştır.
Rektörlük Dahil Öğretim Üyelerine, Hemşirelere Ve Memurlara Bugüne Değin Henüz Döner Sermayeden Katkı Payı Verilememiş Olması, Moral Açısından Eğitim - Araştırma Ve Hizmet İşlevlerinde Aksamalar Yaşanmasına Sebep Olmaktadır. TÜ Olarak, Yönetimden Kaynaklanmayan Bu Olumsuzluğun Bir An Önce Giderileceğini Ümit Ediyoruz.''

KAYNAK:EDİRNE TELEVİZYONU

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...