***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

7 Eylül 2009 Pazartesi

GÜRSOYLAR KOLEJİ GELECEK PLANLAMA VE KARİYER MERKEZİ ORİON’DA


Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde kurulu bulunan Özel GÜRSOYLAR KOLEJİ sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Kurum, geliştirdiği projeler ile bölgedeki öğrencilere verdiği desteğini sürdürüyor.
Gerçekleştirdiği etkinliklerde çocukların gelişimine ve erken yaşta doğru yönlendirilmesine yönelik etkin çalışmalar yapan Özel GÜRSOYLAR KOLEJİ, bu kez, bünyesinde uygulamaya başladığı GELECEK PLANLAMA VE KARİYER MERKEZİ çalışmalarıyla, ORİON’da öğrenciler ile buluşuyor. Öğrencilerin kendilerini tanımalarına ve geleceklerini doğru yönlendirmelerine yardımcı olmayı amaçlayan kurum, Ramazan Ayı boyunca ORİON üst kattaki standında çeşitli testler ve analizler yaparak, öğrencilerin geleceklerine ışık tutacak. Gerçekleştirilecek testler, daha sonra kurumun merkezinde değerlendirilerek, sonuçları ilgili öğrenciler ile paylaşılacak.
Mesleki Yönelim Analizi, Öğrenme Stilleri Testi ve çeşitli Karakter Analizlerinin uygulandığı Gürsoylar Koleji Gelecek Planlama ve Kariyer Merkezi Standı, gelecekleri için doğru adımlar atmak isteyen tüm öğrencileri Ramazan Ayı boyunca Orion’a bekliyor.
Özel Gürsoylar Koleji
Kurumsal İletişim Birimi

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...