***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

7 Eylül 2009 Pazartesi

Başkan Dalgıçtan suç duyurusu


Tekirdağ sahilinde yer alan ve yerleşim bölgelerinin içinde olarak vali konağının da hemen yakınında yer alan bir akaryakıt istasyonu ile ilgili açılan davaların sonucunda mahkeme kararı ile ruhsat iptali onaylanan yer belediye tarafından mühürlendi
Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Tekirdağ sahilinde yer alan ve yerleşim bölgelerinin içinde olarak vali konağının da hemen yakınında yer alan bir akaryakıt istasyonu ile ilgili açılan davaların sonucunda mahkeme kararı ile ruhsat iptali onaylanan yer belediye tarafından mühürlendi.
Tekirdağ Belediyesi eski başkanlarından Ahmet Aygün döneminde ruhsat verilen ve o devrin AK Partili meclis üyelerinin çoğunluğu ile onaylanan imar ruhsatı için E.P.D.K. onayı ve mahkemenin aldığı karar neticesinde iptal işlemi için meclisten de alınan onay sonucunda Tekirdağ belediyesinin zabıtası tarafından yasal mühürlenme işlemi gerçekleşmiş, daha sonra mühürün kırılarak akaryakıt istasyonunun çalışmaya devam etmesi sonucunda bu süreç içinde belediye üç kez yasal hak gereği mühürleme işlemi yaptığını hatırlatan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, her seferinde mühürün kırılarak istasyonun çalışmaya devam ettiğinin tespiti üzerine söz konusu yeri cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Yasal olarak yapılan işlemlerin dışına çıkanlar hakkında suç duyurusunda bulunan Başkan Dalgıç; “şimdi Cumhuriyet başsavcılığına yaptığım suç duyurusunun neticesini bekliyorum” mesajını verdi.
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...