***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

7 Eylül 2009 Pazartesi

Evini Yenile Türkiye

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Özlem Yemişçi, ‘Evini Yenile Türkiye’ kampanyasının, ülke ekonomisinin ve taleplerin yeniden canlandırarak iş hacminin genişlemesine olumlu etkiler sağlayacağını ifade etti.Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi imzasıyla yapılan yazılı açıklamada; Yapı Sektörü Liderleri, Halk Bankası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ortaklaşa düzenlediği ‘Evini Yenile Türkiye’ kampanyası kapsamında, 100 bin tüketiciye Halkbank tarafından yüzde 0,33'ten başlayan faiz oranlarıyla kredi verilmesinin hedeflendiği belirtildi.
Yemişçi, yapı malzemeleri sektörünün tüm dernekleri, önde gelen 83 firma ve 13 binden fazla bayinin katıldığı kampanyayla, tüketicilerin ev yenileme ihtiyaçları için cazip imkanlar yaratılacağını belirtti.
Yemişçi, şöyle devam etti; “Halkbank, kampanya kapsamında 12 ay vadede yüzde 0,33, 13-24 ay vadede yüzde 0,80 ve 25-36 ay vadede yüzde 0,95 faiz oranları ile tüketicilere ev yenilemede kullanacakları 2 bin liranın üzerindeki yapı malzemeleri, işçilik harcamaları için finansmanı, 2 ay geri ödemesiz olarak sağlıyor.
Ekonomideki talep durması ciddi boyutlarda yaşanmaktadır. Bunun önüne geçebilmek için TOBB, Halk Bankası ve Yapı Sektörü Liderleri'nin başlattığı kampanya, ülke ekonomisinin ve taleplerin yeniden canlandırılmasıyla iş hacminin genişlemesine olumlu gelişmeler sağlayacaktır.”
HABER:TRAKYAGAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...