***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

2 Eylül 2009 Çarşamba

GÜRSOYLAR KOLEJİ ÇOCUK ŞENLİKLERİDEVAM EDİYOR


Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçesinde kurulu bulunan Özel Gürsoylar Koleji sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hazırladığı Çocuk Şenliği etkinliklerine devam ediyor.
Gerçekleştirdiği projelerde, çocukları sosyal bireyler olarak yetiştirmek adına, onlara kültürel, sportif ve sanatsal aktiviteleri sevdirmeyi, grup içinde kendilerini ifade edebilmelerine olanak sağlamayı, kendilerini tanımalarına yardımcı olmayı ve okul öncesi eğitime destek vermeyi amaçlayan kurum, etkinliklerine devam ediyor.
29 Ağustos 2009 Cumartesi günü yapılan ve yoğun bir katılım ile gerçekleşen etkinliklerin ikincisi Çorlu SEMİLYON KONAKLARI’nda gerçekleştirilecek. 3 Eylül 2009 Perşembe günü saat 16.00 – 19.30 arası gerçekleştirilecek etkinlikte, çocuklar müziğin ritmiyle coşarken, katılacakları yarışmalarda eğlenecekler; Kariyer Merkezinde kendilerini tanımaya ve geleceklerine yön vermeleri açısından yeni açılımlar yakalamaya çalışırken, kum boyama ve yüz boyama stantlarında renklerin dünyasıyla buluşacaklar. Hazırlanan etkinliklerin üçüncü durağı ise 5 Eylül 2009 Cumartesi günü Emlak Konutları 2. Kısım Basketbol Sahası alanı olacak. Burada gerçekleştirilecek etkinlikte, diğer çalışmaların yanı sıra Street Ball Turnuvası yapılacak. Cumartesi günü 14.00 – 18.00 saatleri arasında yapılacak üçüncü şenlikte, üç kişiden oluşacak her öğrenci grubu, etkinlik alanındaki yarışma kayıt masasına kayıt yaptırmaları halinde Street Ball Turnuvasına katılabilecekler.
Katılımın yoğun, eğlencenin doyumsuz olacağı Özel Gürsoylar Koleji Çocuk Şenliği Etkinliklerinde çocuklar eğlenmeye ve öğrenmeye devam edecekler.
Özel Gürsoylar Koleji
Kurumsal İletişim Birimi

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...