***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

2 Eylül 2009 Çarşamba

ÇorluYeni Sanayi Sitesi 2. etap alt yapı çalışmaları başladı


Tekirdağ iline bağlı Çorlu Yeni Sanayi Sitesinde 2. etap alt yapı çalışmaları başlayarak hızla devam ediyor. Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı, “2. etap inşaatlarımızın alt yapı çalışmaları için kolları sıvadık” dedi.
Yeni Sanayi Sitesi 2. etap alt yapı çalışmalarını yerinde denetleyen Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı, çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Dobrucalı, “2009 yılında yaptığımız genel kurulda ortaklarımıza neler yapacağımız ı anlatarak onay almıştık. Bu onay ile 2009 yılı faaliyet programı kapsamında yer alan 2. etap inşaatların en önemli sorunu olan yaklaşık 6 km’ lik alt yapı için kolları sıvadık.
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Çorlu Belediyesi olarak alt yapı çalışmalarına katkıda bulunduğu için teşekkür ediyorum. Çorlu Belediyesi alt yapı çalışmalarına 1 Kato ve kamyon ile katkılarını sundu” dedi.
Alt yapı çalışmalarında temiz su ve pis su tesisatlarının arazi üzerinde ki uygulamasına, hazırlattığımız projeler doğrultusunda 2 hafta önce başladıklarını belirten Dobrucalı, “Çalışmalarda kullanılacak temiz su ve pis su borularının seçimini özenle yaptık.
Teknolojik olarak gelinen en üst seviyede imal edilmiş, (SN8 korige) cinsi pis su borularının ve (PE100) cinsi temiz su borularının tamamı satın alınarak, inşaat alanımızda stoklanmıştır.
Halen tüm hızıyla devam eden çalışmalarımız yıl-
sonunda tamamlanmasını hedeflemekteyiz.
Ayrıca genel kurulumuza sunduğumuz ve onay aldığımız diğer projelerimizle ilgili çalışmalarımızda devam etmekte” diye konuştu.

HABER VE FOTO: Samet AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...