***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

2 Eylül 2009 Çarşamba

Çorlu Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı




Çorlu Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı tüm üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapılan Eylül ayı meclis toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri ile toplandı.
Açılış ve saygı duruşu
Bütçe kalemi açılması konusunun görüşülmesi
İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi
İhtisas Komisyon Raporunun görüşülmesi
Plan değişikliklerinin görüşülmesi
Alınan Kararlar
Gündem maddeleri Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından okunarak meclis üyelerinin onayına sunuldu. Bütün maddeler oy birliği ile kabul edildi.
İhtisas Komisyon Üyeleri; Tuncay Yavuz, Yaşar İlgün ve Cevad Sevim, toplu taşıma hizmetleriyle ilgili raporunu meclis üyelerinin onayına sundu. Toplu Taşıma Hizmetleri Raporu doğrultusunda, yargıya taşınan konularla ilgili olarak temyiz sürecinin tamamlanmasına kadar sürecek geçiş sürecinde yapılabilecek çalışmalar hakkında İçişleri Bakanlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nden görüş alınmasına karar verildi.
İmar Komisyon Başkanı Nazmi Aydoğmuş, imar konuları ve komisyon kararlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İmar Komisyonunun aldığı kararlar oy birliği ile kabul edildi. Plan değişikliğiyle ilgili beş madde evraklarının eksik olması nedeniyle Ekim ayı Meclis Toplantısına ertelendi.


HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...