***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

27 Ağustos 2009 Perşembe

TR21 BÖLGE KALKINMA KURULU BAŞKANLIĞINAÇORLU TSO BAŞKANI ÖZLEM YEMİŞÇİ SEÇİLDİ


TR21 Bölge Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanlığı görevine; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ seçildi.
Bakanlar Kurulu’nun 2009/15236 sayılı kararı ile Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ İllerine hizmet vermek üzere kurulan TR21 Bölge Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu ilk toplantısı 26 Ağustos 2009 tarihinde Tekirdağ’da gerçekleştirildi. Toplantıda gerçekleştirilen Kalkınma Kurulu Başkanlık görevine; Çorlu TSO Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, Başkan Yardımcılığı görevine; Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa AYKAÇ seçildiler.
Bölgemiz İçin İşbirliğimizi Geliştirerek Sinerji Sağlayacağız
Özel Sektör, Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Yerel Yönetimler ve Üniversitelerden toplam 100 kişiden teşekkül eden; TR21 Bölge Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Özlem YEMİŞÇİ; Ajansın, kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütleri arasındaki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, ulusal kalkınma planı ve programlarda öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürülebilirliği sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak üzere kurulduğunu belirterek; ‘ Ajansın Danışma Organı olan Kalkınma Kurulu olarak; bölgemizin farkındalığını, potansiyelini artırmak ve önceliklerini belirlemek üzere çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İllerimiz arasında işbirliklerimizi geliştirerek, Bölgemizin gelişmesi yönünde sinerji sağlayacağız’ dedi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...