***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

27 Ağustos 2009 Perşembe

BABAESKİ BELEDİYESİ’NDEN KREDİ KARTI İLE TAHSİLÂT HİZMETİ


Haber: Metin KARAKUŞ
Babaeski Belediyesi, vatandaşlarına Belediyeye karşı mükellef oldukları ödemelerde kredi kartı kullanım kolaylığı getirdi. Vatandaşlar bundan böyle gerek vergi ödemelerini gerekse su, ceza, işgaliye, harç gibi diğer tüm ödemelerini belediye veznesine kredi kartı ile yapabilecek.
Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, uygulamanın tüm kredi kartlarında geçerli olduğunu ve amaçlarının vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlamak olduğunu belirterek, şunları kaydetti;
“Gelişen teknolojiyi ve çağın imkânlarını dikkate alarak Belediye hizmetlerimizde sürekli yenilik ve gelişim planlıyoruz. Bu amaçla ilk olarak vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştırmak için kredi kartı ile ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Bundan böyle vatandaşlarımız Belediyemiz veznesine gelerek Belediyeye karşı mükellef oldukları tüm ödemeleri veznemizden kredi kartları ile yapabileceklerdir. Vatandaşlarımıza belediye’ye gelmeden teknolojinin imkânlarını kullanarak yeni hizmetler sunmayı düşünüyoruz. Bundan sonra ki amacımız ise vatandaşlarımızın belediyemiz Internet sitesi üzeriden Su, Emlak, İlan-Reklam, Çevre Temizlik Vergisi gibi tüm borçlarını öğrenebilmeleri ve kredi kartından on-line ödeme yapabilmelerini sağlayacak e-belediyecilik hizmetinin Belediyemizde uygulanmasıdır. Bu konuda da Belediye teknik elemanlarımız tarafından çalışmalar yürütülmektedir. E-Belediyecilik sayesinde hemşerilerimiz ödeme yapmak için belediyeye kadar gelme zahmetinden kurtulacak. Bilgisayarı başında belediyeye olan borçlarını öğrenip ödeyebileceklerdir. Babaeski Halkı her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Halkımıza kolaylıklar sağlamak, onlara daha iyi belediye hizmetleri verebilmek için ben ve ekibim elimizden geleni fazlasıyla yapacağız.”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...