***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok Hizmetlerimiz halkımızı mutlu edecektir

Tekirdağ ilinin turistik ilçesi Şarköy’ün 29 Mart 2009 yerel seçimlerinden sonra halkının büyük desteği ile belediye başkanlığına seçilen CHP’ li Belediye Başkanı Süleyman Altınok’ u makamında Çorluda günlük olarak yayın yapan Çorlu DEVRİM gazetesi ziyaret etti.
ZiyaretteGazetenin Yazı İşleri Müdürü Gülgün Keçeci, Haber Müdürü Erdal Özcan ile Şarköy Temsilcisi Şeref Akın yer aldı.
Belediye Başkanı Süleyman Altınok’ un makam kapısı açık olması ve tüm gelenlerlerle birebir görüşmesi bizleri mutlu etti.
Bizi makam odasında görünce çok mutlu olan Başkan Süleyman Altınok, “Gazeteniz Devrim günlük olarak Şarköy’e geliyor ve dağıtımı yapılıyor. Yayınlarınızda belediyemize ve Şarköy’e yer verdiğiniz için mutluyuz” dedi.
29 MART SEÇİMLERİNDEN BU YANA ŞARKÖY BELEDİYE BAŞKANI
SÜLEYMAN ALTINOK NELER YAPTI
Makam odasında çaylarımızı yudumlarken, Şarköy belediye başkanına başkanlık makamına geldikten sonra ŞARKÖY için neler yaptığını sorduk. Başkanda bir çırpıda yaptığı hizmetleri şöyle sıraladı .
23.000 M2 parke taşı ve yol kaplaması
(Parke taşları belediye kendi tesislerinde üretiliyor)
6 M3’ lük Yol süpürme ve Temizlik aracı alınıp hizmete sokuldu
Bir Zabıta Aracı (sıfır km) alındı.
Bir Forklift (Yük taşıma aracı)
Üç mahalle muhtarını bir arada toplayan ve düzenlemesi yapılan 650 m2.lik bir iç bahçe görünümünde bir iç meydan (400 metre)
İskele- Liman arasındaki yürüyüş yolunun ışıklandırılması
Geceliği 50 TL’ ye verilen Düğün bahçesi hazırlanıp halkın hizmetine sokulması
Nikah salonu
400 köpek alacak büyüklükte yeni hayvan barınağı
50 Adet plastik, 60 adet saç konteynir, 40 adet oturma bankı, su tankı, römork çöp kamyonu, çöp kamyon ve konteynırları, 2 ilaçlama makinesi alınması
BAŞKAN: “HİZMETLER SÜRECEK”
Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, “Bizim bölgemiz turistik bir bölge. O nedenle hizmetlerimiz özellikle yaz sezonu daha da artıyor. Çünkü yaz sezonunda nüfus artıştı yoğundur. Şimdi yeni dönemde meclis üyesi arkadaşlarımızla yeni dönem içinde planlama yapacağız. Şarköy’de hizmetler sürecektir. Bu yeni hizmetler gerçekleştikçe siz basın mensupları ile bunları birlikte göreceğiz” dedi.
HABER VE FOTO:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...