***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

17 Ağustos 2009 Pazartesi

Malkarada Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni


Tekirdağ iline bağlı Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel “Toplu Nikah Töreni” ve “Toplu Sünnet Şöleni” kapsamında maddi durumu düşük ailelerin 92 çocuğu sünnet ettirilirken, 9 çiftin de resmi nikahları kıyıldı.
· Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şölende Ses Sanatçısı Aynur, Popstar Birol, ile Fantezi ve Arabesk Müzik Sanatçısı Kibariye izleyenlere müzik ziyafeti sundu.
Malkara Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel “Toplu Nikah Töreni” ve “Toplu Sünnet Şöleni” 15 Ağustos Cumartesi akşamı 14 Kasım Stadyumunda gerçekleştirildi.
Şölene; Tekirdağ Vali Yardımcısı Malkara Kaymakam V. Erdoğan Özdemir, Tekirdağ Ak Parti Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Prof. Dr. Necip Taylan, Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak, Belediye Başkanı Birol Kaya, Tekirdağ AKP İl Başkanı Soner Çizen, Şalgamlı Belediye Başkanı Salih Kıvanç, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erol, Malkaraspor Başkanı ve Belediye Meclis üyesi İş Adamı Adnan Sungur, Önceki Dönem Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Ticaret Borsası Başkanı Ersin Kaçar, Tekirdağ Köy – Koop Başkanı Ramazan Demirkıran, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil, Tekirdağ DSYB Yetiştiriciler Birliği Başkanı Şaban Aytaç, Trakya Birlik Denetim Kurulu Üyesi Orhan Eker, Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Müdürü İlhan Engin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turhan Canbaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Kuzu, Belediye Meclis üyeleri, AKP İlçe Başkanı Ercan Kiremitçi ve Yönetim Kurulu üyeleri, AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Çolak, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Becerir, Balabancık Belediye Başkanı Şaban Sayılır, Sağlamtaş Belediye Başkanı Ahmet Bedel, İş Adamları, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş topluluğu katıldılar.
FESTİVALİ KALDIRMADIK, ERTELEDİK
Şölenin açılış konuşmasını yapan Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Ekonomik nedenlerden dolayı bu yıl Tarım ve Festivalinin ertelendiğini belirterek, önümüzdeki yıldan itibaren Malkara’ya yakışır festival şenliklerinin devam edeceği sözünü verdi.
Başkanın konuşmasının ardından şölene destek olan iş adamlarına, birlik başkanlarına ve yardımda bulunanlara plaket verildi.
İlk olarak sahne alan Ses Sanatçısı Aynur seslendirdiği Pop Müziği şarkılarıyla izleyenlerden bol bol alkış aldı.
Ardından sünnet olan 92 çocuğa, organizasyonun sponsorluğunu üstlenen Adnan Sungur ve Eşi Güzide Sungur tarafından birer altın hediye edildi.
Malkara Belediyesi adına Belediye Başkanı Birol Kaya, AKP Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Prof. Dr. Necip Taylan ile AKP Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak çocukları tek tek tebrik ederek altın hediye ettiler. Vali Yardımcısı Malkara Kaymakam V. Erdoğan Özdemir de Kaymakamlık adına çocuklara hediyeler verdi.
Daha sonra yerel ses sanatçısı Popstar Birol Türk Sanat Müziği ağırlıklı şarkılarıyla hemşerilerinin gönüllerine hitap etti.
ÇİFTLERİN NİKAHINI BAŞKAN KAYA KIYDI
Sünnet şöleninin ardından Toplu Nikah Törenine geçidi. Çiftlerin nikahı Belediye Başkanı Birol Kaya tarafından kıyıldı. Nikah şahitliklerini Malkara Kaymakam V. Erdoğan Özdemir, Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut, Prof. Dr. Necip Taylan, Prof. Dr. Necdet Budak ile iş adamı Adnan Sungur yaptı. Çiftlere evlilik cüzdanları Başkan Kaya tarafından verildi. Ve çiftlere çeyrek altın takıldı.
Daha sonra sahne alan Fantezi ve Arabesk Müzik Sanatçısı Kibariye, gecenin geç saatlerine kadar şöleni izleyenlere unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu.
Havai fişek gösterisinin yapıldığı gecede, seyirciler keyifli anlar yaşadı.

KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...