***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

7 Ağustos 2009 Cuma

FESTİVAL’DE BULGAR DANSÇILAR NEFESLERİ KESTİ…




















KIRKLARELİ’nin Babaeski İlçesi’nde Belediye Başkanlığınca düzenlenen 39.Tarım Festivali gece etkinliklerinde Bulgar Halk Oyunları Topluluğu, Crazy Dancers, Majoret Grubu Dans gösterileri nefesleri kesti.
Babaeski Belediyesi, Festival’in 1.günü gece etkinlikleri çerçevesinde Bulgaristan’ın Lubimets ve Harmanlı şehirleri arasında “Kardeş Şehir Gecesi” düzenlendi.
Gündüz Onat Festival Alanındaki dev sahnede, program sunuculuğunu Rumelili Basri’nin yaptığı gece, ilk olarak Lubimets Halk Oyunları gösterileri ile başladı.
Daha sonra ise gecede izleyenlerin nefeslerini kesen Crazy Dancers Dans Grubu gösterisi yer aldı. Gençlerin coştuğu ve büyük ilgi gösterdiği dans grubu elemanları bir birinden güzel yaptığı hareketlerle adeta izleyenlere nefesleri kestirtti.
Gecenin sonunda, Babaeski Belediye ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Hacı, Lubimets Belediye Başkan Yardımcısı Mikael Dimitrov’a ve ekibine Festivalin anısına birer plaket verdi.
Gece etkinliklerini, Garnizon Komutanı İs.Kd. Albay Murat Mayda, Belediye ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Hacı eşleri ile birlikte izlediler
HABER VE FOTO:METİN KARAKUŞ















Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...