***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Türkiye Partisi Tekirdağ teşkilatı kuruldu

Türkiye Partisi'nin (TP) Tekirdağ'da teşkilatlanma çalışmaları kapsamında, il, merkez ilçe ve Çorlu ilçe başkanlarının belirlendiği bildirildi.
TP İl Başkanı Süleyman Furuncu, bir restoranda düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında, Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener tarafından, Merkez İlçe Başkanlığına Necip Aslan, Çorlu İlçe Başkanlığına ise Mehmet Kaya'nın getirildiğini söyledi.
Furuncu, il başkanlığı görevine getirildiğini ifade ederek, parti genel merkezinden Genel Başkan Şener imzalı görevlendirme yazısıyla göreve başladıklarını kaydetti. Türkiye Partisi'nin yerel teşkilatlarını oluşturmak için gayretle çalıştıklarını bildiren Furuncu, parti kadrolarında çok sayıda kadının da yer alacağını belirtti. Türkiye Partisi'nin şeffaf ve 'önce insan' diyen bir siyasi oluşum olduğunu ifade eden Furuncu, şunları söyledi: ''Partimiz bir ideoloji partisi değil, ideolojisi insan olan bir partidir. Bugün Türkiye'de sosyal hayatı, ekonomisi ve aile düzeni bozulmuş insanların yaşam koşullarını hepimiz biliyoruz. Hangi kaygıyı taşıdıklarını görüyoruz. Maaşına 5 TL zam yapılan işçinin, buğdayı para etmeyen çiftçinin ne durumda olduğundan haberdarız.''
Furuncu, Türkiye'de öncelikli problem kalmadığını, tüm problemlerin öncelik taşıdığını kaydetti. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Furuncu, yapılacak ilk genel seçimlerde Türkiye Partisi'nin oyunun yüzde 30'dan az olmayacağını ve iktidar olacağını iddia etti. Furuncu, son dönemde asker, yargı ve siyaset üçgeninde yaşanan tartışmaların toplumda infial uyandırdığını da söyledi.
KAYNAK:TRAKYA GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...