***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Temmuz 2009 Pazartesi

EDİRNEDEN KISA KISA

ZİYNET EŞYALARIYLA EVDEN KAÇTI
Edirne'de bir kişi, ziynet eşyalarını alarak evden kaçan eşinin bulunması için polis merkezine başvurdu. H.Ö. (31), polis merkezinde verdiği ifadesinde, resmi nikahlı eşi olan R.Ö'nün evdeki ziynet eşyalarını alarak evden ayrıldığını ve bir daha geriye dönmediğini bildirdi. Eşini kayınpederi ile birlikte aramalarına rağmen bulamadıklarını ifade eden H.Ö, eşi ile aralarında herhangi bir problem olmadığını, eşinin bulunarak kendisine teslim edilmesini istediğini söyledi. EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU
Edirne'de bir kişi, zorla kendisine şarap içirmek isteyen eşinden şikayetçi oldu. K.S. (39), polis merkezine yaptığı başvuruda, eşi Y.S. (58) ile geçimsizlik nedeniyle boşanma davalarının devam ettiğini bildirdi. Gece evinde uyuduğu sırada eşinin elinde bıçak ile yanına gelip kendisini, hakaret ve tehdit ederek, şarap içmeye zorladığını iddia eden K.S, bunun üzerine evden kaçtığını belirtti. Olayla ilgili ifadesi alınan K.S, suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Evde yapılan aramada, yatak odasında bulunan 1 adet ekmek bıçağı muhafaza altına alındı.
FOTOĞRAF ÇEKEN GAZETECİYİ DÖVDÜLER
Keşan'da, bir olayda fotoğraf çeken gazeteci dövüldü. Keşan Gündem Saros Gazetesi muhabiri M.İ. (48), polis merkezine yaptığı başvuruda, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde kavga olduğunu duyup olay yerine gittiğini, burada fotoğraf çektiği sırada M.P. (24) ve T.U'nun ''Niye fotoğraf çekiyorsun'' diyerek kendisini dövdüklerini iddia etti. Polis ekiplerince ifadeleri alınan M.P. ve T.U, suçlamaları kabul etmediler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
UZUNKÖPRÜ'DE YANKESİCİLİK
Uzunköprü'de, bir kişinin cüzdanı yankesicilik yöntemiyle çalındı İnönü Caddesi'nde A.Y'nin omzunda asılı olan çantasındaki cüzdanı, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce yankesicilik yöntemiyle çalındı. A.Y, cüzdanının içinde 250 lira, nüfus cüzdanı, maaş kartı ve traktörüne ait ruhsatın bulunduğunu söyledi.
KAYNAK.www.22haber.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...