***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

23 Temmuz 2009 Perşembe

ÖZEL GÜRSOYLAR KOLEJİ YİNE BİRİNCİ


Öğrencilerin ve velilerin büyük bir heyecanla beklediği 8. sınıflar Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Alınan sonuçlara göre başarılı eğitimi ile her zaman gündemde olan ÖZEL GÜRSOYLAR KOLEJİ, sınava katılan 35.000 devlet ve özel okul arasından Türkiye’ de 19., bölgede 1. olmayı başardı.
Katıldığı yarışma ve sınavlarda, ilimizi, ilçemizi ve hatta uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden Özel Gürsoylar Koleji kendinden bekleneni yerine getirerek yine büyük bir başarıya imza attı. Her yıl geleneksel hale gelen sınav başarıları ile gündemde olan Özel Gürsoylar Koleji öğrencileri, yakalamış oldukları 448.108 ortalama ile Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale dahil tüm bölgenin en başarılı okulu olmanın yanında, Türkiye çapında ismi duyulmuş birçok özel okulu da geride bırakarak 19. sıraya yerleşti.
Özel Gürsoylar Koleji, elde ettiği sonuçlar ile başarılarının tesadüfi değil, sistemli çalışmalarının sonucu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Yıllardır girdikleri ÖSS, LGS, OKS ve SBS’ lerde birçok başarıya imza atan Özel Gürsoylar Koleji öğrencileri, elde ettikleri puanlarla istedikleri okullara yerleşebilme hakkını da kazanmış oldular. Öğrenciler, aldıkları puanlara ve istedikleri alanlara göre, Fen Liseleri, Anadolu Liseleri, Sosyal Bilimler Liselerine yerleşim için tercihlerini belirlediler.
Bölgede 11 yıldır hizmet veren ve eğitim sektörü için öncü çalışmalarda bulunan Özel Gürsoylar Koleji, başarılarına yenilerini ekleyerek çalışmalarına devam ediyor. 2009–2010 eğitim öğretim yılına da birçok yenilik ile girecek olan okulun, Kurucu Temsilcisi A. Berk GÜRSOY, Türkiye çapında elde edilen bu derecenin çok anlamlı olduğunu ve kendini kanıtlamış köklü ve kaliteli birçok okulu geride bırakarak alınan bu başarının iyi değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. GÜRSOY, okul olarak Türkiye 19.luğu gibi büyük bir başarının elde edilmesinde üstün çaba sarf eden başta öğrencileri olmak üzere emeği geçen herkesi kutladığını ifade etti. A. Berk GÜRSOY; “Öğrencilerimiz ve başarılarımızda büyük pay sahibi olan uzman ve deneyimli öğretmen kadromuzla başarılarımıza yenilerini katmak için, daha da yukarılara tırmanmak için çalışıyoruz ve durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Ulusal basında da oldukça yankı uyandıran sınav sonuçları başka bir gerçeği daha gözler önüne serdi. Açıklanan sonuçlara göre SBS’de ilk 200 sırada özel okullar yer alırken, devlet okullarının bu sıralamaya girememesi eğitim camiasının gündemine oturdu.
Özel Gürsoylar Koleji
Kurumsal İletişim Birimi

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...