***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

23 Temmuz 2009 Perşembe

Çorlu DPde yeni oluşum



Çorlu DP’de yeni oluşum
Başkanlığa Ali Kuluptakan getirildi.Çorlu siyasi hayatında hareketlilik yaşanıyor. Demokrat Parti Genel Merkezi yeni ilçe yönetimi ile ilçe disiplin kurulunu belirleyerek atama işlemlerini resmi olarak gerçekleştirdi.
Gelen resmi yazı içeriği aynen şöyle ;
ÇORLU İLÇE YÖNETİM KURULU HAKKINDA,
“ İstifalar nedeniyle çalışmaz hale gelen Tekirdağ iline bağlı ÇORLU ilçe yönetim kurulu’nun daha uyumlu, daha verimli çalışmasını teminen parti tüzüğümüzün 36. maddesinin (b) bendi gereği işten el çektirmelerine, İlçe Yönetim Kurulu’nun Sayın Ali Kuluptakan Başkanlığında ; Gökhan Ergene, Nedim Delioğlu, Birol İşbilen, Meral Orhan, Sibel Abut, Haşim Yıldız, Rüstem Çakır, Recep Erbaş, Selahattin Kocabıyık, Ünal Bezci, Tunç Ergene, Ali Dağlıgil, Resul Çorbacı, Necmi Kanar, İsmail Güner, İsmail Keleş, İlhan Gümüş ve Serkant Hacıoğlu ile ;
İLÇE DİSİPLİN KURULUNUN DA; Mahmut Yörük,Aydın Tepe, Sadi Ersöz, Ömer Toraman,Arif Yenice, Akif Tenekeci, Hasan Kaplan, Halit Künteci ve Abdullah Ozan yeniden oluşturulmasına, Genel idare kurulumuzun 08 Temmuz 2009 tarih ve 4 sayılı toplantısında karar verilmiştir.
Bilgi edinilmesine,yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımız hakkında gerekli bilgi ve belgelerin ekli çizelgeye göre yazılarak, yasal süresi içinde mülki amirliğe verilmesini ve bir nüshasının da Teşkilat başkanlığımıza gönderilmesini rica eder, görev alan arkadaşlarımızı ayrı ayrı kutlar,çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla
Ahmet Uyanık Genel Başkan Yard. ve Teşkilat Başkanı”
ÇORLU İLÇE BAŞKANI ALİ KULUPTAKAN, “BU GÖREV BİZE VERİLDİĞİ İÇİN MUTLU OLDUĞUMUZ KADAR MESULİYETİNİN DE BİLİNCİNDEYİZ”
Çorlu’da Demokrat parti ilçe başkanlığı görevi genel merkezçe verilen Ali Kuluptakan, “Bana ve arkadaşlarıma teveccüh gösterilip bu görevin verilmesinden mutlu olduğumuz kadar mesuliyetimizin de önemini bilmekteyiz. Önümüzdeki günler BASIN la tanışmak için bir toplantı yapacağız” dedi.
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...