***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

23 Temmuz 2009 Perşembe

Festivalde yer alacak yerel gruplarla toplantı yapıldı…








27 Temmuz-02 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 7.Uluslararası Keşan Kültür ve Turizm Festivali öncesi yerel etkinliklere katılacak yerel gruplarla dün (23.07.2009) toplantı yapıldı.
Saat 11.00’de Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda başlayan toplantıya Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir, Keşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eralp Kula, Keşan Müzisyenler Derneği Başkanı Ramazan Güntek ve Batı Trakya Müzisyenler Derneği Başkanı Raif Perçin ile yerel grup temsilcileri katıldılar.
Özcan, yerel grupların festivale renk kattığını belirterek” Bu yıl bizim dönemimizde 6.festivali gerçekleştireceğiz. Son 2-3 yıl da yerel gruplarımızı da festivalimize katmaya başladık. Her geçen yıl yerel gruplarımızın arttığını gözlemliyoruz. Bu yıl festivalimize 15 yerel grubumuz katılacak. Ben yerel gruplarımızdan gelecek yıllarda daha kaliteli ve daha iyi yerlere gelecek grupların çıkacağına inanıyorum. Hepinize festivalimize verdiğiniz katkı nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum.Bu festival tüm Keşan’ın festivalidir. Yapılacak her şeyi hep birlikte paylaşacağız.Hepinize gösterilerinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Aydın’da, gruplara programla ilgili bilgilerin verildiğini ve bütün çalışmaların tamamlandığını belirterek “Yerel grupların etkinlikleri ile ilgili teknik donanım konusunda her türlü çalışmayı tamamladık. Etkinliklerimizin başlamasını bekliyoruz” dedi.
Yerel grup temsilcileri de, kendilerine festivalde etkinlik konusunda destek olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür ettiler.




HABER VE FOTO:ERDAL AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...