***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

20 Temmuz 2009 Pazartesi

EDİRNEDEN KISA-KISA

ÜLKELERİNE DÖNMEK İSTEYİNCE

EDİRNE - Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkmak için müracaat eden 2 Romanya vatandaşının Türkiye'ye yasa dışı yoldan giriş yaptıkları belirlendi. Yurt dışına çıkış yapmak üzere Kapıkule Sınır Kapısı'na gelen Romanya uyruklu S.I. ve I.A'nın yapılan pasaport kontrolünde, giriş kayıtlarının bulunmadığı, yasa dışı yoldan Türkiye'ye giriş yaptıkları belirlendi. Olayla ilgili S.I. ve I.A. sınır dışı edilmek üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü Pasaport ve Yabancılar Şubesi'ne gönderildi.

-KIZINI DÖVEN KİŞİDEN ŞİKAYETÇİ OLDU Edirne'de bir kişi, kızını döven kişiden şikayetçi oldu. C.M, polis merkezine yaptığı müracaatta, kızı M.G'nin eski erkek arkadaşı E.D. tarafından dövüldüğünü belirterek, E.D'den şikayetçi olduğunu bildirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

-ÇOCUĞUNUN ARABASINI ÇALDILAR Edirne'de bir kişi, çocuğunun arabasını çalan kişilerden şikayetçi oldu. M.Ş, polis merkezine yaptığı başvuruda, Kocasinan Mahallesi'nde Gazeteci İlhan Dumlu Sokakta apartman içerisindeki çocuk arabasının Ö.M. tarafından çalındığını iddia ederek, şikayetçi oldu. Polis ekiplerince yapılan araştırmada, Ö.M. çaldığı çocuk arabası ile birlikte yakalandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

-İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK Edirne'de bir iş yerindeki çantayı çalan 2 kişi yakalandı. Mithatpaşa Mahallesi'nde, E.Ç'nin iş yerinden içinde 200 TL bulunan çantası çalındı. Polis ekiplerince yapılan çalışma sonucunda çantayı çaldığı belirlenen A.Ö. ve S.Ö. yakalandı. Olayla ilgili A.Ö. ve S.Ö. hakkında soruşturma başlatıldı.

-TEKNENİN MOTORUNU ÇALDILAR Enez'de, bir teknenin motorunu çaldılar. Gaziömerbey Mahallesi'nde, Ç.A'nın Villalar mevki Altın Kum Sahilindeki beyaz renkli fiber teknesinin üzerinde takılı olan motor, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce çalındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

-BANDROLSÜZ İÇKİ SATAN İŞ YERİNE CEZA Enez'de bandrolsüz içki satan iş yerine ceza uygulandı. Edirne Vergi Dairesi Denetleme Memurları tarafından Gaziömerbey Mahallesi'nde R.E'ye ait markette yapılan denetimde, 28 adet 70'lik rakının üzerinde 70 cc'lik bandrol bulunması gerekirken 20 cc'lik bandrol olduğu belirlendi. İçkilere el konulan olayla ilgili iş yerine ''Tütün Mamulü ve Alkollü İçki Kaçakçılığı'' suçundan ceza uygulandı.

-ENEZ'DE DOLANDIRICILIK Enez'de dolandırıldığını iddia eden kişi şikayetçi oldu. G.B, polis merkezine yaptığı başvuruda, cep telefonunu arayan kişinin kendisini Polis Memuru ''Murat'' olarak tanıttığını belirterek, bu kişinin ''Terör örgütü üyeleri hattınıza girmişler, şu anda kullanıyorlar, biz de dinliyoruz, şahısları dinleyip takip edebilmemiz için bize bir kaç adet 250'lik kontör göndermeniz gerekiyor'' dediğini bildirdi. Bunun üzerine 527 TL değerinde kontör alıp şifrelerini telefondaki kişiye okuduğunu ifade eden G.B, daha sonra dolandırıldığını anladığını bildirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

-KIZININ BULUNMASI İÇİN POLİS MERKEZİNE BAŞVURDU Keşan'da bir kişi, 4 gündür haber alamadığı kızının bulunması için polis merkezine başvurdu. H.K, polis merkezine yaptığı başvuruda, kızı G.K'nin 4 gün önce çarşıya gidiyorum diyerek evden ayrıldığını, ancak bir daha geri dönmediğini belirterek, kızını bulabileceği yerlerde aramasına rağmen bulamadığını, hayatından endişe ettiği bildirdi. H.K. kızının polis marifeti ile bulunarak kendisine teslim edilmesini istediğini kaydetti.

-YALAN BEYANDA BULUNUNCA Keşan'da, yalan beyanda bulunan kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Polis merkezine daha önce yaptığı bir müracaatta yalan beyanda bulunduğunu belirlenen H.D. polis ekiplerince yakalandı. Adli makama sevk edilen H.D. hakkında soruşturma başlatıldı.
KAYNAK:www.trakyanethaber.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...