***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

20 Temmuz 2009 Pazartesi

Çorlu Belediyesinde İlk Asfalt Atıldı







Tekirdağ iline bağlı Çorlu ilçe Belediyesinin Asfalt şantiyesinde çıkan ilk asfalt sağlık mahallesine döküldü.
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Fen işleri ve şantiye personelinin katılımıyla şantiyede ilk asfalt için bir tören düzenlendi. Törende kurban kesilerek ilk asfalt kamyona yüklendi.
Üç ekip ile ilk çalışmalara başlayan asfaltlama işi Sağlık mahallesi dördüncü sokak, Selimiye caddesi ve Çorlu içinde bulunan Kız Meslek lisesi E-5 yolu boyunca devam edecek. Daha sonra ekiplerin sayısı arttırılarak çalışmalar hızlandırılacaktır.
Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ünal Baysan ‘Asfalt şantiyesini faaliyete geçirmekle belediyemiz yaklaşık bir milyon Türk lirası bir tasarruf sağlamış olacak. Bu kadar süre beklememize değmiş oldu. Bizler en iyisini yapmak için tüm ekibimle beraber çalışmaktayız. Başkan Yardımcılarım, meclis üyelerim ve personelimle beraber Çorlumuza en iyi ve en kalitelisini yapmak için çalışıyoruz. Yüzkırkbin ton yol malzemesi alınmıştır. Günde yaklaşık beşyüz ton asfalt malzemesi çıkaracak kapasitede çalışmaktayız. Şantiyemiz iki üç hafta sonra Doğalgaza geçerek daha da tasarruf sağlamış olacağız. Bu asfalt şantiyemize faaliyete geçirmek yüz kırk bin Türk liralık bir maliyetle olmuştur. Bunun içinde asfalt planti, sericiler, asfalt distrübütörü sıfır kamyonlara monte edilmesidir. Bu araçlarda önümüzdeki günlerde hizmete girecektir. Emeği geçen tüm personelimize, başkan yardımcılarıma ve meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Çorlumuza hayırlı olsun.’
Kurban Kesiminin ardından ilk asfalt kamyona yüklenerek Sağlık mahallesi dördüncü sokakta dökülmeye başlandı. Asfalt çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Baysan halkın sevgi gösterisiyle karşılandı. Asfalt için teşekkür eden vatandaşların yüzleri gülerek, tozdan kurtulmanın sevinicini dile getirdiler.



HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...