***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

30 Haziran 2009 Salı

KIRKLARELİNDEN KISA KISA

OĞLUNU SOKAK ORTASINDA DÖVDÜ
Kırklareli'nde baba ile oğul arasında çıkan tartışmada, baba sokak ortasında oğlunu dövdü. Edinilen bilgilere göre, Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde psikiyatri hastası olan ve babasının kendisiyle ilgilenmediğini düşünen S.E. babasına konuyu açtığında babası H.E. tarafından dövüldü. S.E. olay yerinden uzaklaşan H.E.den şikâyetçi olmadı. TOMBALA ÇEKTİREN KİŞİ YAKALANDI
Babaeski İlçesinde tombalacılık yapan kişi yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Hacı Hasan Mahallesi Fatih Caddesinde ücret karşılığı tombala çektiren E.P. polis ekiplerince yakalandı. E.P.'nin 90 adet tombala taşı,18 adet tombala fişi ve tombala yapanlara verdiği 2 paket sigarasına el konuldu. Olayla ilgili soruşturmalara devam ediliyor.
EŞİNİN BOYNUNA EKMEK BIÇAĞI DAYADI
Babaeski'de eşi ile tartışan kişi eşinin boynuna ekmek bıçağı dayadı. Alınan bilgilere göre, Gaziosmanpaşa Mahallesi Çevre Yolu Üzeri Çadır Bölgesi Küme Evlerinde eşi H.G. ile tartışan A.G. eşinin boynuna ekmek bıçağı dayadı. Bir süre sonra sakinleşen A.G. eşini bıraktı. Olayla ilgili soruşturmalara devam ediliyor.
OKULUN KALORİFER IZGARALARINI ÇALAN 3 KİŞİ YAKALANDI
Lüleburgaz'da bir okulun kalorifer kazanlarına ait ızgaraları çalan 3 kişi yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Turgutbey Caddesindeki Cumhuriyet İlköğretim Okuluna ait Kalorifer kazanının 22 adet demir iskele desteği ve 29 adet kalorifer ızgara demiri, 2 adet T şeklinde demir ve kalorifer kazan kapağını at arabasına yükleyerek kaçan F.K., S.U., R.K. yakalandı. Olayla ilgili soruşturmalara devam ediliyor. EVDEN ZİYNET EŞYALARI ÇALINDI Lüleburgaz'da bir evden ziynet eşyaları çalındı. Alınan bilgilere göre, Hürriyet Mahallesi Murat Hüdavendigar Caddesinde M.G. isimli şaha ait evin kapısı sert bir cisimle kırılarak, içerde bulunan 7.65 mm çapında silah altın kolye yüzük ve zincir çalındı. Olayla ilgili araştırmalara devam ediliyor.
RESMİ NİKAHLI EŞİNİ DÖVDÜKTEN SONRA EVDEN DIŞARI ATTI
Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesinde tartıştığı eşini dövdükten sonra evinden dışarı attı. Edinilen bilgilere göre, İnönü Mahallesi Şehit Uğur Gören Sokaktaki evlerinde çıkan iki el arasında P.O. eşini S.O.?yu dövdükten sonra evden dışarı attı. Olayla ilgili soruşturmalara devam ediliyor. YERE DÜŞEN KİŞİ YARALADI
Lüleburgaz'da dengesini kaybederek yere düşen kişi yaralandı. Güneş Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde dengesini kaybederek yere düşen Y.D. isimli şahıs yaralandı. Çevredeki vatandaşların fark etmesi üzerine Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılan Y.D. tedavisinin ardından taburcu edildi.
KAYIP KIZINI ARIYOR
Lüleburgaz'da evinden ayrılan genç kız, geri dönmedi. Edinilen bilgilere göre, Hürriyet Mahallesi Eski İstasyon Caddesindeki evinden alışveriş yapmak için çıkan S.G.(15) evine bir daha dönmedi. S.G.?nin babası Y.G. kızının yaşamından endişe duyarak emniyet müdürlüğüne başvurdu. Olayla ilgili araştırmalar devam ediyor.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...