***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

8 Mart 2010 Pazartesi

Keşan Belediyesi’nin Dünya Kadınlar Günü Çayı yapıldı…

Keşan Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çayı dün gerçekleştirildi.
Saat 14.30’da Köşk Düğün Salonu’nda başlayan çaya Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topal, İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Karaman, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü İlknur Kumkale, Keşan Kaymakamı Metin Borazan’ın eşi Büşra Borazan ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın eşi Şengül Özcan ile CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topal’ın eşi Muhterem Topla ile 500’e yakın bayan katıldı.
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, çaya gelen bayanlara karanfil ve flör hediye etti.
Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın’ın sunuculuğunda gerçekleşen Çayda ilk olarak konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Kadınlar Günü’nün tarihçesinden kısaca bilgiler vererek tüm Kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Özcan konuşmasının ardından Keşan Belediyesi tarafından 3 Mart 2010 Çarşamba günü Belediye Pasajı’nda açılan “Kadın ve Yaşam” konulu Fotoğraf Sergisi’ne fotoğraflarıyla katkı sağlayan Keşanlı basın mensupları Sonay Can, Umut Çatal ve Turgay Balcı’ya teşekkür ederek plaket takdim etti.
Özcan, konuşmasında Elazığ’da meydana gelen deprem nedeniyle üzüntülerini dile getirerek “bu günümüz önceden planlanmıştı. İptal edemedik ama bu günde içinizden eğlenmek geleceğine inanmıyorum. Ülkenin doğusunda olan bir deprem hepimizi derinden sarsmalı. İşte zaten bunu başarabilirsek o zaman millet olduğumuzun farkına varacağız. Bu nedenle ülkenin bir bölgesindeki tüm acıları paylaşmasını bilmeliyiz. Etkinliklerimizde bugün sohbet edin ve bir birinizle dertleşin. Eğlenceden bence uzak durun. Takdir yine de sizlerin” şeklinde konuştu.
Daha sonra Keşan Belediyesi Çağdaş Kadınlar Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisi büyük beğeni topladı.
Gösterinin ardından söz alan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın eşi Şengül Özcan’da, tüm Kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve Elazığ’da meydana gelen depreme destek olmak amacıyla Keşan Belediyesi’nin öncülüğünde bir destek kampanyası başlamasını dilediğini belirtti ve bu konuda bütün bayanlardan destek istedi.
Gösterinin ardından Osman Coşkun Grup Aheste’nin müziği eşliğinde şiirlerini seslendirdi.
Grup Aheste’nin konserinin ardından Raif Perçin ve arkadaşlarının müzik dinletisi ve hediye çekilişi ile çay sona erdi.
Çayda ayrıca pilav ayran da ikram edildi.
HABER VE FOTO:ORHAN ERAL

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...