***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

1 Şubat 2010 Pazartesi

Tekzen Lüleburgaz mağazası hizmete girdi.

HABER VE FOTO:Tolga AYAN
Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Tekzen Yapı Marketleri, Express konseptli mağazalarının 5’incisi olan Tezken Lüleburgaz Mağazası dün yapılan törenle hizmete girdi.
2010 yılın ile Tezken mağazası olan Tezken Lüleburgaz mağazası, toplam 350 metrekarelik alanı ve 10 bin çeşit ürün ile hizmet veriyor.
Hürriyet Mahallesi Murat Hüdavendigar Caddesi üzerinde hizmete açılan mağaza, boyadan ev aletlerine, elektrikli aletlerden yapı malzemelerine birçok ürünü müşterilerin hizmetine sunuyor.
Açılışta konuşan Tezken Yönetim Kurulu üyesi Hasan Şener Bilge, Lüleburgaz’da kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını söyleyerek, Lüleburgazların taleplerine bağlı olarak Lüleburgaz’da 2’nci mağazalarını da açabileceklerini ifade etti.
Müşterilerine güler yüzlü ve kaliteli hizmet imkan sunduklarını dile getiren Bilge, Lüleburgaz mağazasında, Tezken’in büyük mağazalarında olan tüm ürünlerin olduğunu kaydederek: “Örneğin, büyük mağazalarımızda 100 tane olan bir ürün Lüleburgaz mağazası gibi ekspres mağazalarda 10 tane oluyor. Ama çeşit olarak neredeyse tüm ürünler mevcut. Ayrıca, müşterinin istediği bir ürün mağazamızda yoksa siparişle bir gün sonra ürünü getiriyoruz. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetidir” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...