***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

1 Şubat 2010 Pazartesi

“Odamızı üyelerimizle beraber yönetmeye talibiz”

Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Lüleburgaz Kahveciler Odası başkan aday Recep Kızılan, genç ve dinamik kadrolarıyla yola çıktıklarını ve Kahveciler Odası’nı üyeleriyle birlikte yönetmeye talip olduklarını söyledi. Kızılcan, 6 Şubat Pazar günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında tüm üyelerini Kahveciler Odasına sahip çıkmaya çağırdı.
Recep Kızılcan, Kahveciler Odası Olağan Genel Kurul toplantısıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.
“Az laf çok iş” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Kızılcan, çay, şeker, tüp fiyatlarını daha ucuza temin etmek için çalışacaklarını ve Oda üyelerinin en doğal hakkı olan oda kayıt belgesi için ücret talep etmeyeceklerini söyledi.
Kahveci esnafının ve Odanın menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini dile getiren Kızılcan, diğer projelerini şöyle anlattı: “Belde ve köylerdeki basit usul olan üyelerimize fatura ve fişlerini Odamızın aracı ile kendilerine ulaştıracağız. Odamıza ait olan hizmet aracı, üyelerimize sağlık hizmetlerinde de tahsis edilecektir. Yayıncı kuruluşlarla görüşüp, maçları daya ucuza izlettirmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Üyelerimize 7 gün 24 saat hizmet vereceğiz”
Üyelerinin kredi taleplerinde de ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Kızılcan, üyelerinin ihtiyaçları olan kredi taleplerinde gerek Esnaf Kefalet Kooperatifi ile gerekse anlaşma sağlanacak olan bankalarla görüşüp bu ilişkilerde aracı olacaklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...